Ο πιο απλός τρόπος για να χαρίσεις όγκο στα μαλλιά σου

Θα δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά μετά το μπάνιο

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα μαλλιά που λάμπουν από υγεία και είναι πλούσια και πυκνά σίγουρα χαρίζουν μία glamorous πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν κάποια μυστικά, όπως για παράδειγμα το να επιλέγεις το σωστό κούρεμα που θα τους δώσει σχήμα και θα σε βοηθήσει στο styling, να προτιμάς τις μακριές αφέλειες και τα layers ή να αλλάζεις φορά στη χωρίστρα σου όπως η Kim Basinger.

Ο καλύτερος βέβαια τρόπος για να χαρίσεις ένα voluminous εφέ στα μαλλιά σου είναι να χρησιμοποιήσεις τη νέα Bb.Thickening Mask, η οποία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει όγκο μακράς διάρκειας.

Η μάσκα αυτή είναι εμποτισμένη με την τεχνολογία Emblica για να γεμίζει κάθε μεμονωμένη τούφα και να σε αποζημιώνει μετά από το ντους, αφήνοντας τα μαλλιά πυκνά, γεμάτα και με όγκο- από τις ρίζες μέχρι τις άκρες όλη την ημέρα. Ξεμπερδεύει αμέσως, ενυδατώνει και ενισχύει τα μαλλιά, προστατεύοντας από το σπάσιμο.

bbthickening

Πώς εφαρμόζεται; Μετά το λούσιμο, άπλωσε λίγη ποσότητα από τη μάσκα από τη ρίζα προς τις άκρες και κάνε απαλό μασάζ. Άφησε το προϊόν να δράσει για δύο έως πέντε λεπτά, και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Μπορείς στη συνέχεια να στεγνώσεις τα μαλλιά σου φυσικά ή με το πιστολάκι. Τόσο απλό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares