Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό για εύκολο χτένισμα χωρίς φριζάρισμα

Ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι



Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να συμβούν με τα μαλλιά είναι το φριζάρισμα. Σε αυτό δεν είσαι μόνη σου. Συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες και μάλιστα πολύ συχνά, αλλά γίνεται ακόμα πιο έντονο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι παράγοντες που προκαλούν ή επιδεινώνουν το φριζάρισμα ποικίλουν. Μπορεί να οφείλεται στην ξηρότητα των μαλλιών, σε αυξημένη θερμότητα, η οποία ξηραίνει και αφυδατώνει την τρίχα, στον στατικό ηλεκτρισμό αλλά και στη χρήση προϊόντων που ταλαιπωρούν τα μαλλιά όπως κάποιες βαφές.

Παρόλα αυτά υπάρχει λύση και είναι πολύ αποτελεσματική! Για να το καταπολεμήσεις αρκεί να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο beauty tip:

Εφάρμοσε την Kyana i-queen botox hair max μια φορά την εβδομάδα. Η μάσκα αυτή, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Ι – Queen που επιτρέπει τη διάγνωση του βαθμού αναδόμησης την οποία χρειάζονται τα μαλλιά χωρίς αυτά να βαραίνουν αλλά και χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και απόλυτη αναδόμηση δρώντας παράλληλα σε διαφορετικά επίπεδα. Χαρίζει λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά που δε φριζάρουν, ενώ λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από πηγές θερμότητας και παράλληλα αποτρέπει την πρόωρη απώλεια χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Θα σε ενθουσιάσει!

kyanabotox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα