Σέρουμ: Αυτή είναι η σωστή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιείς

Ακολούθησε την οδηγία και θα δεις αποτελέσματα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Δεν χρειάζεται να είσαι beauty junkie για να έχεις μια γενικότερη ιδέα για το τι προϊόντα πρέπει να έχει η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Σε όποιο level κι αν βρίσκεσαι, σίγουρα θα γνωρίζεις τη σημασία του καθαριστικού προσώπου, της ενυδατικής κρέμας, του τόνερ, του αντηλιακού αλλά και του σέρουμ. Αυτό το τελευταίο έχει συμπυκνωμένη σε ενεργά συστατικά φόρμουλα, με σκοπό να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας με πιο στοχευμένη, εντατική δράση. Η ερώτηση όμως είναι η εξής: Εφαρμόζεις τη σωστή ποσότητα σέρουμ και ποια είναι αυτή; Την απάντηση σου δίνει το beauty department του allyou κι αν ακολουθήσεις την οδηγία, θα έχεις με βεβαιότητα αποτελέσματα.

Για το σέρουμ λοιπόν, η σωστή ποσότητα εφαρμογής αντιστοιχεί με ένα μπιζέλι. Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό προϊόν και το παραπάνω είναι αρκετό για να προσφέρει στην επιδερμίδα τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Άπλωσε αυτήν την ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.

cottonbro

photo credits pexels.com

 

Αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο ακριβής με την ποσότητα, μπορείς να βάλεις ένα dot σε κάθε σημείο που θέλεις να εφαρμόσεις το προϊόν. Έπειτα, κάνε απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το σέρουμ και άφησε το να κάνει το θαύμα του!

Συνέχισε την skincare ρουτίνα με την ενυδατική κρέμα και φυσικά, το αντηλιακό προσώπου (με SPF15 τουλάχιστον), το οποίο είναι απαραίτητο αν πρόκειται να συνεχίσεις τη μέρα σου εκτός σπιτιού.

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares