Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτές είναι οι πιο μοντέρνες και ροζ τάσεις της σεζόν στο skincare

Το BarbieCore κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Η αναβίωση του στυλ της Barbie σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ κάνει κυριολεκτικά θραύση αυτές τις μέρες, δημιουργώντας μια πραγματική τάση στο κόκκινο χαλί και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: το BarbieCore.

Υπό την επιρροή επίσης της επικείμενης κυκλοφορίας της σούπερ αστραφτερής ταινίας Barbie το 2023 με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και τον Ryan Gosling ως Ken, τα χρώματα της ροζ και φούξια παλέτας κυριαρχούν τόσο στα ρούχα και τη μόδα όσο και σε all-over looks. Και ποιοι είναι οι οπαδοί του BarbieCore; Από την πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας μέχρι την Ιταλίδα Giorgia Soleri, γυναίκα ακτιβίστρια και φίλη του Damiano David των Maneskin, η οποία δεν αποχωρίζεται το συγκλονιστικό ροζ φόρεμα της, το οποίο μοιράστηκε το με το κοινό της σε σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η FOREO, ο σουηδικός beauty tech κολοσσός, που πάντα επικεντρωνόταν στον καινοτόμο σχεδιασμό και το εμβληματικό στυλ, φυσικά και έχει συγχρονιστεί... στην τάση της εποχής, με τις εμβληματικές παλέτες "pearl pink", στις αποχρώσεις φούξια και magenta.

Κομψό, πολυτελές, εμβληματικό: το FOREO UFO 2 είναι το όνειρο των οπαδών της FOREO σε όλο τον κόσμο. Αγαπημένο από παγκόσμιες διασημότητες όπως η Rita Ora και η Victoria Beckham, αυτό το μικρό αλλά ισχυρό gadget περιποίησης της επιδερμίδας είναι το τέλειο ενισχυμένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα και τα οφέλη των μασκών προσώπου.

foreopinkufo

Αναζωογονητική κρυοθεραπεία, χαλαρωτική θερμοθεραπεία, ήπιοι παλμοί T-Sonic και LED light: στο UFO 2 δεν λείπει τίποτα για να κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει... σαν τα αστέρια! Διατίθεται στα χρώματα «της Barbie», δηλαδή σε φούξια και μαργαριταρένιο ροζ, και μπορεί να συνδυαστεί με τη Bulgarian Rose Farm To Face Sheet Mask: για μια ροζ περιποίηση της επιδερμίδας από το Α έως το Ω.

Μια άλλη ναυαρχίδα της σειράς en rose της FOREO είναι το BEAR, η πιο εύκολη και ασφαλής συσκευή τόνωσης και ενδυνάμωσης της επιδερμίδας στον κόσμο. Εξοπλισμένη με αποτελεσματική τεχνολογία μικρορεύματος και ήπιους παλμούς T-Sonic, αυτή η καινοτόμος beautytech λύση θα σας χαρίσει μια τονωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα. Απολαύστε λοιπόν μια Face Gym θεραπεία, όπως οι αστέρες του Χόλιγουντ, στην άνεση του σπιτιού σας - και λάμψτε όπως η Barbie... Δοκιμάστε το FOREO BEAR στην απόχρωση magenta!

foreopinkbear

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;