Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το τρικ για να μην κάνει τόσο έντονα σημάδια το μαγιό στο δέρμα από το μαύρισμα

Αν είσαι ακόμα σε φάση διακοπών, θα το εκτιμήσεις 



Από την άνοιξη κιόλας, οι γυναίκες περιμένουμε πώς και πώς για τις στιγμές εκείνες που θα περάσουμε κάτω από τον καυτό ήλιο, όχι μόνο για να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ, αλλά και επειδή αυτές οι ώρες θα μας προσφέρουν μέρα με τη μέρα, το πολυπόθητο χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα μας. 

Ωστόσο, συχνά συμβαίνει το εξής: ενώ έχουμε φροντίσει να εφαρμόσουμε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν στο σώμα το οποίο θα λειτουργήσει και υπέρ του μαυρίσματος, παρατηρούμε ότι σε κάποια σημεία υπάρχουν διχρωμίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές προκύπτουν από το μαγιό που φοράμε ή ακόμα και τα ρούχα μας. Πρόκειται για τα λεγόμενα σημάδια που δημιουργούνται στο δέρμα και τα οποία σίγουρα δεν είναι τόσο κολακευτικά. 

Υπάρχει άραγε λύση; Η απάντηση είναι "ναι" και βρίσκεται στο beauty τρικ ή καλύτερα στην beauty συνήθεια της απολέπισης, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας του απαλή υφή και ομοιόμορφη όψη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις ένα τέλειο μαύρισμα, απαλλαγμένο από σημάδια και διχρωμίες ενώ παράλληλα θα δώσεις τη δυνατότητα στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς να απορροφηθούν καλύτερα και να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα