Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμα και τη λάμψη του δέρματος μετά τις διακοπές

 

Όλα τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά



Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι διακοπές τελειώνουν; Πώς θα επιστρέψεις στη δουλειά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και -το σημαντικότερο- πώς θα διατηρήσεις αυτό το αξεπέραστο καλοκαιρινό glow και μαύρισμα της επιδερμίδας; Αυτά είναι δύο ερωτήματα που σίγουρα σε απασχολούν αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς πια. Τη λύση στη δίνουμε εμείς που λατρεύουμε τα beauty tech προϊόντα!

ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Μετά από τόσες μέρες καύσωνα, ιδρώτα, άμμου και ξενυχτιών, η επιδερμίδα διψά – κι αυτό φαίνεται στην όψη της. Ήρθε η ώρα για εντατική ενυδάτωση με τη βοήθεια του μαγικού UFO 2 και μιας από τις υπέροχες Farm To Face Sheet Masks. Ο συνδυασμός T Sonic παλμών και της καταπραϋντικής αίσθησης της κρυοθεραπείας που προσφέρει το must-have beauty gadget, κάνουν πραγματικά θαύματα στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικοτητά της, βοηθώντας έτσι και στη διατήρηση του μαυρίσματος.

ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ

Αν έχεις ανάγκη να ενδυναμώσεις τους μύες του προσώπου σου για να αποκαταστήσεις τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, η τέλεια λύση είναι το BEAR!  Ο ισχυρός και ασφαλής συνδυασμός μικρορεύματος και τεχνολογίας παλμών T-Sonic είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να τονώσεις και να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα, δίνοντάς της παράλληλα μια υγιή νεανική λάμψη, για μια επιστροφή στη δουλειά γεμάτη ενέργεια!

foreotanbear

 

 

 

 

 

 cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός