Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το τρικ για να ταιριάζει απόλυτα το ρουζ σου με το κραγιόν σου

Άψογο μακιγιάζ με μια κίνηση



Το ρουζ είναι ένα προϊόν που λατρεύουν οι makeup artists και όχι άδικα. Δίνει χρώμα υγείας στο πρόσωπο και κάνει την εικόνα μας πιο θηλυκή και νεανική, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις αυτό που ταιριάζει στους τόνους της επιδερμίδας σου αλλά και στις ανάγκες του μακιγιάζ σου. Μοιάζει δύσκολο; Κι όμως τα πράγματα είναι απλά.

Αν θέλεις να σετάρεις το ρουζ που θα εφαρμόσεις με το κραγιόν σου για να δημιουργήσεις ένα άκρως ισορροπημένο μακιγιάζ, τότε πρέπει απλά να ακολουθήσεις ένα τρικ το οποίο εντοπίσαμε στα social media και συγκεκριμένα έρχεται από την influencer Victoria Lyn.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα κραγιόν σε ροζ χρώμα, που είναι και τάση της σεζόν. Προτείνουμε ιδανικά το απόλυτο ροζ GRIGI LIPSTICK PRO 527 PINK BARBIE, που θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή.

grigibarbie

 

Αφού το φορέσεις στα χείλη σου, βάλε λίγη ποσότητα από το κραγιόν στο χέρι σου και πρόσθεσε μια σταγόνα από το foundation σου. Κάνε πολύ καλό blending με ένα καθαρό πινέλο και θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου κρεμώδες ρουζ που ταιριάζει με το κραγιόν σου! Μπορείς αμέσως να το απλώσεις στα μάγουλα και είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.