Το τρικ για να ταιριάζει απόλυτα το ρουζ σου με το κραγιόν σου

Άψογο μακιγιάζ με μια κίνηση

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το ρουζ είναι ένα προϊόν που λατρεύουν οι makeup artists και όχι άδικα. Δίνει χρώμα υγείας στο πρόσωπο και κάνει την εικόνα μας πιο θηλυκή και νεανική, αρκεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις αυτό που ταιριάζει στους τόνους της επιδερμίδας σου αλλά και στις ανάγκες του μακιγιάζ σου. Μοιάζει δύσκολο; Κι όμως τα πράγματα είναι απλά.

Αν θέλεις να σετάρεις το ρουζ που θα εφαρμόσεις με το κραγιόν σου για να δημιουργήσεις ένα άκρως ισορροπημένο μακιγιάζ, τότε πρέπει απλά να ακολουθήσεις ένα τρικ το οποίο εντοπίσαμε στα social media και συγκεκριμένα έρχεται από την influencer Victoria Lyn.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα κραγιόν σε ροζ χρώμα, που είναι και τάση της σεζόν. Προτείνουμε ιδανικά το απόλυτο ροζ GRIGI LIPSTICK PRO 527 PINK BARBIE, που θα το αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή.

grigibarbie

 

Αφού το φορέσεις στα χείλη σου, βάλε λίγη ποσότητα από το κραγιόν στο χέρι σου και πρόσθεσε μια σταγόνα από το foundation σου. Κάνε πολύ καλό blending με ένα καθαρό πινέλο και θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου κρεμώδες ρουζ που ταιριάζει με το κραγιόν σου! Μπορείς αμέσως να το απλώσεις στα μάγουλα και είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares