Skip to main content

BEAUTY TIPS

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το χτένισμα που προτιμάει για τις εξόδους της

Φυσικό, με κίνηση και άκρως θηλυκό



Η Jennifer Aniston είναι μια από τις πιο κομψές και γοητευτικές παρουσίες στο Hollywood. Όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με άψογη αισθητική, τόσο ως προς τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και ως προς τα beauty looks της.

Η ηθοποιός αγαπάει την απλότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά και πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο δείχνει στο κοινό που την ακολουθεί το χτένισμα που προτιμάει για τις εξόδους της.

Φυσικό, με κίνηση και άκρως θηλυκό αυτό το χτένισμα δημιουργείται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα εργαλείο styling, αρκεί να έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά αλλά και ένα μόνο προϊόν περιποίησης της τρίχας.

Στέγνωμα χωρίς πιστολάκι έγραψε η σταρ στη λεζάντα του βίντεο, σημειώνοντας ότι μόλις τα μαλλιά είναι στεγνά, θα πρέπει να εφαρμόσεις ένα θρεπτικό και ενυδατικό έλαιο στα στα μήκη έως τις άκρες, ώστε τα μαλλιά να αποκτήσουν λάμψη και ελαστικότητα.

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά με μια χτένα, για να δείχνουν όμορφα και φροντισμένα. Η ίδια όπως θα δεις εφάρμοσε λίγες σταγόνες του ελαίου της LoLaVie, του haircare brand που η ίδια λάνσαρε.

 

https://www.instagram.com/reel/CkeGJrps2_x/?utm_source=ig_embed&ig_rid=730ef390-22d8-44de-8a6f-16572e5dbe5c 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @jenniferaniston

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων