Skip to main content

BEAUTY TIPS

“Antique Grandma”: Το μανικιούρ της Blake Lively είναι ό,τι πιο ξεχωριστό μπορείς να επιλέξεις

Το είδαμε στο Instagram



Μιλώντας για την περιποίηση και τον καλλωπισμό των νυχιών, έχεις σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν αμέτρητες πηγές έμπνευσης για κάθε φορά που κάνεις το μανικιούρ σου; Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε χρώματα και σχέδια ανάλογα με την εποχή και τις εκάστοτε τάσεις που επικρατούν, ενώ υπάρχουν και κάποιες ιδέες διαχρονικές όπως αυτές που αφορούν στα χρώματα που είναι συνδεδεμένα με το χειμώνα και τις άλλες εποχές αντίστοιχα.

Ωστόσο, οι nail artists έχουν ως πηγή έμπνευσης και άλλα πράγματα γύρω μας, για παράδειγμα τη μουσική, τη ζωγραφική, τη μόδα ακόμα και την ποίηση, γιατί όχι και ένα wallpaper, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Blake Lively. 

Η σταρ δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έδειξε στους θαυμαστές της το «φρέσκο» μανικιούρ της. Τα νύχια της όπως θα δεις, έχουν οβάλ σχήμα και επάνω τους έχει δημιουργηθεί ένας χρωματικός συνδυασμός από ροζ, καφέ, μουσταρδί και πράσινο που καταλήγει σε floral μοτίβο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σχέδιο κάποιας ταπετσαρίας ή ενός vintage φορέματος.

Η ηθοποιός μέσα από τη δημοσίευση της ευχαρίστησε την celebrity nail artist Elle Gerstein για το 70s αποτέλεσμα το οποίο είναι ταυτόχρονα τόσο μοντέρνο σήμερα επάνω στα νύχια της σταρ!

 blakelivelynails

 @blakelively

 

 

 

 

cover photo credits @blakelively

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30