Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η τάση μακιγιάζ από το TikTok που σε κάνει να δείχνεις σέξι μέσα στο κρύο

Το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το μακιγιάζ είναι το ρουζ σου



Αγνόησε την πρόγνωση του καιρού που βλέπεις στο app του κινητού σου ή σε κάποιο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το TikTok και τις «προβλέψεις» του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χιονίσει. Ετοιμάσου για παγωνιά αλλά και για ένα μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξι από ποτέ σε αυτές τις θερμοκρασίες!

Το trend που ξεπήδησε μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα λέγεται "I'm Cold" makeup και συγκεντρώνει περισσότερα από 25 εκατομμύρια mentions με το αντίστοιχο hashtag. Είναι ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από τις πολύ κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα κατά τις οποίες το δέρμα αποκτά ένα φυσικό ροδαλό χρώμα.

@jmdimov winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ original sound - ci

Φυσικά, κανείς δεν μας υποχρεώνει να βγούμε στην παγωνιά για να αποκτήσουμε αυτό το beauty look. Κάθε γυναίκα όμως μπορεί να το δημιουργήσει, αρκεί να χρησιμοποιήσει το κατάλληλο προϊόν μακιγιάζ, δηλαδή το ρουζ.

Το συγκεκριμένο look έχει σκοπό να αναδείξει και να τονίσει τη φυσική ομορφιά του προσώπου. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ και εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα μήλα του προσώπου αλλά και τα ζυγωματικά και κάνε καλό blending προς τα επάνω, με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα.

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα touch από το κρεμώδες ρουζ και στη μύτη, αλλά και γύρω από τα χείλη για να δημιουργήσεις το εφέ των κόκκινων χειλιών που έχουν γίνει έτσι από το πολύ κρύο.

Μια ακόμα χρήσιμη συμβουλή είναι να εφαρμόσεις το ρουζ στα σημεία αυτά σχηματίζοντας το αγγλικό γράμμα "W" και κάνοντας πολύ καλό blending προς τα ζυγωματικά, αλλά και κατά μήκος της μύτης.

Ο λόγος που σου προτείνω το κρεμώδες ρουζ είναι γιατί αυτό θα δώσει την αίσθηση της λάμψης του δέρματος από μέσα προς τα έξω, έτσι το αποτέλεσμα θα μοιάζει απόλυτα φυσικό.

 

Cheeks Out Freestyle Cream Blush Strawberry Drip, Fenty Beauty

dripstrawbeery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits TikTok @taontm

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς