Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Billie Eilish δοκίμασε την τάση “puppy liner” και της πάει πολύ

Εσύ θα έκανες αυτό το μακιγιάζ;



Πριν από λίγες ημέρες σου είπαμε ότι η Billie Eilish έδειξε για πρώτη φορά το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, ποστάροντας στο Instagram μια φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας, με αφορμή τα γενέθλια της. Ε λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια έπειτα γιόρτασε τα 21α της χρόνια με αγαπημένα της πρόσωπα, διασκέδασε και φρόντισε να είναι ο καλύτερος της εαυτός εκείνη τη βραδιά.

Φορώντας ένα φόρεμα ή καλύτερα μια στολή αγιοβασιλίτσας και candy cane σκουλαρίκια κρίκους, η σταρ ποζάρει στο φακό και δείχνει τόσο όμορφη που σίγουρα μας εντυπωσιάζει. Ένα από τα στοιχεία που έπαιξαν τον ρόλο τους πέρα από τη φυσική της γοητεία, είναι και το μακιγιάζ της που κινήθηκε σε φυσικούς τόνους, αλλά υπήρχε έμφαση στο βλέμμα χάρη στην τάση “puppy liner” που δοκίμασε η Billie Eilish.

Τι είναι όμως αυτή η τάση και γιατί έχει προκαλέσει ένα χαμό στον beauty κόσμο; Πρόκειται για ένα makeup trend το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί στο TikTok και στην ουσία είναι η εφαρμογή ενός eyeliner όχι με τον κλασικό τρόπο που κάνει το βλέμμα να δείχνει γατίσιο. Αντιθέτως, το “puppy liner” θέλει τη γραμμή του eyeliner να κατεβαίνει προς τα κάτω και να ενώνεται, στο ύψος της εξωτερικής γωνίας των ματιών, με τη γραμμή από το μολύβι ματιών που έχεις εφαρμόσει στο κάτω βλέφαρο.

https://www.instagram.com/p/CmdRbK1rjrK/?hl=en 

 

 

Είναι μια τάση που ξεκίνησε από την Korea και στο TikTok το #puppyeyeliner hashtag μετράει περισσότερα από 97.3 εκατομμύρια.

Για να δοκιμάσεις και εσύ την τάση, να έχεις στο νου σου ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις το φυσικό σχήμα των ματιών σου καθώς εφαρμόζεις το προϊόν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις σκληρές γραμμές με το προϊόν γιατί διαφορετικά θα κάνεις το βλέμμα σου να μοιάζει λυπημένο και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @billieeilish

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.