Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μανικιούρ της Jennifer Lopez είναι το τέλειο nail inspo αυτής της εβδομάδας

Με την υπογραφή του nail artist, Tom Bachik



Για άλλη μια φορά η Λατίνα σταρ μας απασχολεί με τις beauty επιλογές της. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να μην ισχύει αυτό, αφού η ίδια λατρεύει την ομορφιά και έχει την ευκαιρία, χάρη στους experts οι οποίοι επιμελούνται τις εμφανίσεις της, να μαθαίνει αλλά και να δοκιμάζει τις καλύτερες και πιο «φρέσκιες» τάσεις που κυκλοφορούν κάθε σεζόν.

Η Jennifer Lopez τώρα έρχεται να μας δώσει την ωραιότερη έμπνευση για το μανικιούρ μας αυτή την εβδομάδα. Αν έχεις λοιπόν ραντεβού για περιποίηση νυχιών τις επόμενες ημέρες, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω, στο μανικιούρ που έκανε η σταρ και να κάνεις αμέσως screenshot, αν σε ενθουσιάζει.

Η τραγουδίστρια αφέθηκε στα μαγικά χέρια του nail artist, Tom Bachik, ο οποίος έχει «υπογράψει» πολλά από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα στα νύχια της και έκανε ένα τέλειο glam γαλλικό μανικιούρ, το οποίο έδωσε λάμψη στα άκρα της.

Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία, τα νύχια της είναι μακριά και το γαλλικό μανικιούρ έχει δημιουργηθεί με μπεζ χρώμα στη βάση, ενώ στη γραμμή των νυχιών έχει εφαρμοστεί βερνίκι με glitter με μπεζ τόνο ώστε να ταιριάζει.

https://www.instagram.com/p/CsJosmcRR2b/

 

Η τραγουδίστρια διάλεξε αυτό το μανικιούρ για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο “The Mother” και φυσικά, κέρδισε το ενδιαφέρον των θαυμαστριών της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @jlo

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.