Μαύρισμα χωρίς ήλιο!

Μπορείς να αποκτήσεις τέλειο μπρονζέ look σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς να... εκτεθείς (στον ήλιο).

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Ναι, τα self tan προϊόντα είναι ασφαλή λένε οι δερματολόγοι. Απόκτησε το πιο χρυσαφένιο φυσικό μαύρισμα χωρίς καν να απλώσεις την πετσέτα σου στον ήλιο!

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για άριστη εφαρμογή:

1. Απολέπιση: Χάρη σε αυτήν, το self tan έχει καλύτερα αποτελέσματα. Άπλωσέ το σε βρεγμένη επιδερμίδα με κινήσεις μασάζ. Το δέρμα σου θα γίνει λείο και απαλό. 

2. Ενυδάτωση: Είναι ο παράγοντας-κλειδί, που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχθεί το προϊόν self tan. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως τα πόδια, τα χέρια, τα γόνατα και τους αγκώνες, καθώς έχουν ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση.

3. Σε χρόνο dt: Τα υγρά μαντιλάκια είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για μαύρισμα χωρίς ήλιο. Είναι κατάλληλα για το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Εκτός του ότι χαρίζουν χρώμα, τονώνουν και το ήδη υπάρχον μαύρισμα. 

4. Μαύρισμα στα σημεία: Κάποια προϊόντα self tan είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες περιοχές. 

5. Έξτρα λάμψη: Κάποιες φορές το μαύρισμα οφείλει να είναι ιδιαίτερο. Εντυπωσίασε στα καλοκαιρινά πάρτι με τη βοήθεια του γκλίτερ. 

6. Μαύρισμα με body lotion: Η εναλλακτική λύση είναι τα νέα ενυδατικά body lotions, που χαρίζουν σταδιακό μαύρισμα

7. Φυσικό χρώμα: Το έντονα μαυρισμένο σώμα και πρόσωπο δεν είναι πάντα ό,τι πιο κομψό, ιδιαίτερα εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Γι’ αυτό προτίμησε ένα self tan για φυσικό μαύρισμα και ανάδειξε το χρώμα με μπρονζέ πούδρα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares