Πώς θα πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

Συμβουλές για χρυσαφένια, λαμπερή επιδερμίδα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ποιος δεν ονειρεύεται την ηλιοκαμένη, χρυσαφένια και λαμπερή όψη της επιδερμίδας κατά τις διακοπές του καλοκαιριού; Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους στόχους αυτής της εποχής. Μεταξύ χαλάρωσης και την ξεγνοιασιάς όλοι θέλουν να αποκτήσουν ένα υπέροχο μαύρισμα το οποίο θα τις / τους συνοδεύει και το φθινόπωρο.

Για να μπορέσεις να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα και μάλιστα να το διατηρήσεις για πολύ περισσότερο καιρό, μετά το τέλος των διακοπών σου, ακολούθησε μερικά χρήσιμα και εύκολα tips ή αλλιώς συμβουλές.

Κάνε απολέπιση

Η απολέπιση ένα από τα πολύ σημαντικά βήματα στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Αυτό δεν αφορά μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Μέσω της απολέπισης, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος καθώς και οι όποιες βρωμιές και οι ρύποι απομακρύνονται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μια ευκαιρία αναζωογόνησης και ανανεώσεις, ενώ ταυτόχρονα αυτή η διαδικασία επιτρέπει στα skincare προϊόντα που θα εφαρμόσεις και τα συστατικά τους, να εισχωρήσουν καλύτερα σε αυτήν και να έχουν αποτελεσματική δράση.

Εφάρμοσε αντηλιακό

Πολλές φορές μπορεί να ακούσεις ή να διαβάσεις ότι το αντηλιακό δεν βοηθάει στο μαύρισμα όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το προϊόν αυτό προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στον δείκτη SPF και της παρέχει όλα εκείνα τα οφέλη ώστε να είναι υγιής κάτω από τον ήλιο.

Εφάρμοσε after sun

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ανακουφιστική και δροσιστική δράση ενώ θα σε βοηθήσει να παρατείνεις το μαύρισμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares