Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Καθώς τα χρόνια περνούν και εμείς μεγαλώνουμε, το δέρμα βιώνει τη δίκη του φυσιολογική φθορά, η οποία ενισχύεται και από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι περιβαλλοντικοί ρύποι. Ένα από τα βασικά σημάδια γήρανσης είναι οι ρυτίδες, με την ύπαρξη των οποίων δεν μπορούν να συμβιβαστούν όλοι. 

Οι ρυτίδες αν και θα αποτελέσουν κάποια στιγμή μέρος της ζωής μας, μπορούν να προληφθούν και έτσι, η εμφάνιση τους να καθυστερήσει. Η ενυδάτωση του προσώπου πρωί και βράδυ, ο σωστός καθαρισμός, η καλή ψυχολογία, η αποτοξίνωση και η αποβολή του στρες, καθώς και η εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων παίζουν σημαντικό ρόλο. 

Υπάρχει όμως ένα tip ομορφιάς, δηλαδή μια συμβουλή, την οποία αν ακολουθήσεις και εφαρμόσεις στην καθημερινότητα σου, θα ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τη νεανική όψη της επιδερμίδας σου. Αυτή η συμβουλή αφορά στη χρήση αντηλιακού προϊόντος 365 ημέρες το χρόνο. 

Το αντηλιακό είναι must μιας ολοκληρωμένης ρουτίνας ομορφιάς και σύμφωνα με τους δερματολόγους, πρέπει να εφαρμόζεται ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά ή και τις ώρες που είσαι στο γραφείο, αν δουλεύεις δίπλα σε παράθυρο. Προτίμησε αντηλιακό προϊόν με σύνθεση πλούσια σε ενυδατικά και αντιοξειδωτικά, αντιγηραντικά στοιχεία και σώσε την επιδερμίδα σου.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares