Skip to main content

BEAUTY TIPS

7 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα face mist στη ζωή σας

Προσθέτουν μια φυσική, δροσερή λάμψη στην εμφάνισή σας



Ένα καλό face mist είναι ένα από τα λίγα προϊόντα ομορφιάς που οποιοσδήποτε και καθένας θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη χρήση.

Είτε θέλετε να ηρεμήσετε το ερεθισμένο δέρμα, να φωτίσετε μια θαμπή επιδερμίδα ή απλά να τονώσετε τη διάθεσή σας, μερικά αναζωογονητικά face mist θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν ένα ενυδατικό mist, θα εκπλαγείτε με το πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Προσθέτουν μια φυσική, δροσερή λάμψη στην εμφάνισή σας χωρίς μακιγιάζ και είναι το τέλειο σκηνικό σπρέι αν προτιμάτε περισσότερο μια αίσθηση ολόκληρου προσώπου. Είναι επίσης ο καλύτερος φίλος σας εάν έχετε ξηρό δέρμα, είναι ιδανικό για χρήση μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο ή απλά θέλετε μια γρήγορη ανανέωση όλη την ημέρα. Ένα face mist είναι ο τέλειος τρόπος για όταν το δέρμα σας χρειάζεται λίγη περιποίηση. Παρέχοντας σωρεία εκπληκτικών πλεονεκτημάτων περιποίησης της επιδερμίδας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είναι ασφαλές να πούμε ότι το face mist είναι ο κρίκος που λείπει στο οπλοστάσιό σας ομορφιάς αυτή τη στιγμή.

Αναζωογονούν το δέρμα σας

Είτε το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό, πολύ θαμπό, είτε απλά χρειάζεται λίγη ανανέωση, μερικά ψεκάσματα ενυδατικού face mist μπορούν να μεταμορφώσουν το δέρμα σας σε δευτερόλεπτα. Το να ψεκάζετε το πρόσωπό σας είναι δροσερό και αναζωογονητικό σε μια ζεστή μέρα στην παραλία, μετά το μάθημα γιόγκα ή όποτε βρίσκεστε σε μια απογευματινή πτώση στο γραφείο και δεν θέλετε να πιάσετε έναν καφέ.

Ενυδατώνουν το δέρμα σας εν κινήσει

Επιλέγοντας ένα mist γεμάτο ενυδατικά συστατικά σημαίνει ότι μπορείτε να ενυδατώνεστε εν κινήσει. Ψάξτε για συστατικά που ενισχύουν το H20, όπως γλυκερίνη, αλόη βέρα και έλαιο μέντας, ώστε να μπορούν να κάνουν την ενυδατική τους μαγεία οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Το καλύτερο κομμάτι; Ένα ελαφρύ face mist δεν θα καταστρέψει το μακιγιάζ σας όπως θα έκανε η προσπάθεια να ξαναβάλετε ενυδατική κρέμα.

Επιφέρουν επιπλέον υγρασία

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την ενυδάτωση του δέρματός σας είναι να απλώσετε μερικές στρώσεις ομίχλης προσώπου μεταξύ της εφαρμογής της περιποίησης και των προϊόντων μακιγιάζ σας. Το να στρώσετε τα προϊόντα στο δέρμα σας θα σας βοηθήσει να σφραγίσετε την υγρασία δημιουργώντας μια πιο παχύρρευστη εμφάνιση. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή δροσιά στη ζωή μας.

Προετοιμάζουν το δέρμα σας

Ειδικά όσα διαθέτουν γλυκερίνη. Η γλυκερίνη βοηθά στη διατήρηση του μακιγιάζ σας όλη την ημέρα, δημιουργώντας ένα φυσικό φράγμα μεταξύ του δέρματος και του μακιγιάζ.

Βοηθούν στο μείγμα του μακιγιάζ σας

Εκτός από το να διατηρείτε το μακιγιάζ σας όλη μέρα, ένα face mist μπορεί να βοηθήσει την BB Cream σας να απλωθεί πιο εύκολα, δίνοντας ένα πιο φυσικό καθαρό φινίρισμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το mist σας για να υγράνετε το beauty blender σας πριν εφαρμόσετε το concealer σας.

Κάνουν το μακιγιάζ σου να φαίνεται πιο φυσικό

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περάσετε σχεδόν μια ώρα τελειοποιώντας το μακιγιάζ σας για μια νύχτα στην πόλη για να φαίνεστε σαν να έχετε ένα πρόσωπο γεμάτο πούδρα. Εισάγετε το face mist. Λίγα ψεκάσματα θα εξαλείψουν τα υπολείμματα πούδρας στην επιφάνεια για αυτό το απρόσκοπτο look «Σίγουρα δεν φοράω 12 διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπό μου». Θα ρυθμίσει επίσης το μακιγιάζ σας στη θέση του, παρατείνοντας τον χρόνο χρήσης, ώστε το μόνο που έχετε να ανησυχείτε στο κλαμπ είναι τι κοκτέιλ να επιλέξετε.

Μπορούν να αναβιώσουν το κουρασμένο μακιγιάζ

Όταν πηγαίνετε από το γραφείο για κοκτέιλ, τα face mist είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας χωρίς να χρειάζεται να πλύνετε το πρόσωπό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε το πρόσωπό σας μερικές φορές και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας ή μια βούρτσα για να ανακατέψετε ξανά. Κρύψτε το σημείο όπου χρειάζεται και προσθέστε μια πινελιά ρουζ για χρώμα και είστε έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα