Skip to main content

BEAUTY TIPS

Γιατί το καφέ μολύβι ματιών είναι το απόλυτο trend στο eye makeup της σεζόν

Το αγαπημένο trend της Hailey Bieber πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο νεσεσέρ σου!



Το καφέ μολύβι ματιών είναι εδώ και μερικούς μήνες το απόλυτο trend στο eye makeup, με το it girl και guru του quiet luxury, Hailey Bieber, να είναι μια από τις πρώτες celebrities που το υιοθέτησαν. Και όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται να αφήσεις στην άκρη το κλασικό μαύρο μολύβι ή υγρό eyeliner, το καφέ έχει να σου προσφέρει πράγματα που σίγουρα θα εκτιμήσεις. Να λοιπόν γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το προσθέσεις άμεσα στο νεσεσέρ σου.

Τόνος δέρματος

Το καφέ μολύβι ή υγρό eyeliner μπορεί να είναι μια πιο διακριτική και φυσική επιλογή για άτομα με ανοιχτόχρωμους ή ελαφρώς σταρένιους τόνους δέρματος. Μπορεί να δημιουργήσει μια πιο απαλή αντίθεση με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται λιγότερο σκληρό από το μαύρο μολύβι. Από την άλλη πλευρά, το μαύρο eyeliner μπορεί να προσφέρει μια τολμηρή και δραματική εμφάνιση, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε πιο σκούρες αποχρώσεις δέρματος.

Χρώμα ματιών

Το καφέ μολύβι/eyeliner μπορεί να ενισχύσει και να συμπληρώσει τα καστανά ή μελί μάτια, ενώ το μαύρο είναι προτιμότερο στις μπλε ή πράσινες αποχρώσεις ματιών.

Στυλ μακιγιάζ

Η εμφάνιση μακιγιάζ που προσπαθείς να πετύχεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην επιλογή μολυβιού ή eyeliner. Η καφέ επιλογή χρησιμοποιείται συχνά για φυσικές ή πρωινές εμφανίσεις, καθώς φαίνεται λιγότερο έντονη και πιο διακριτική από τη μαύρη εναλλακτική. Το μαύρο μολύβι/eyeliner χρησιμοποιείται πιο συχνά για smoky eyes, βραδινές ή ειδικές περιστάσεις ή όταν επιθυμείς ένα τολμηρό, καθορισμένο βλέμμα.

Ηλικία

Καθώς μεγαλώνουμε, οι ανάγκες μας στο μακιγιάζ μπορεί να αλλάξουν. Το καφέ μολύβι/eyeliner μπορεί να είναι μια πιο ήπια επιλογή για το ώριμο δέρμα, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να τονίσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της