Skip to main content

BEAUTY TIPS

Volume hair don't care!

Δώσε όγκο στα μαλλιά σου με 5 απλά tips! 



Τα μαλλιά είναι από τα πιο δυνατά μας χαρτιά για μια όμορφη εμφάνιση. Καημός όλων των γυναικών με λεπτά μαλλιά, μια κόμη γεμάτη όγκο σαν αυτές που βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών! Κακά τα ψέματα, τα μαλλιά με όγκο χαρίζουν πόντους στην εμφάνιση μιας γυναίκας, δίνουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Πως θα καταφέρεις να δώσεις τον όγκο που ονειρεύεσαι στα μαλλιά σου; Ποιες συνήθειες πρέπει να αλλάξεις για να μπορέσεις να αποκτήσεις πλούσια, δυνατά πιο γεμάτα μαλλιά; 

Βρες την πηγή του προβλήματος

Αν ο χαμένος όγκος των μαλλιών σου είναι φαινόμενο των καιρών, ψάξε λίγο περισσότερο να βρεις τη ρίζα του προβλήματος. Μερικές εξετάσεις θα σε βγάλουν από το σκοτάδι καθώς πολλά προβλήματα των μαλλιών μας, οφείλονται se ορμονικές αλλαγές, κακή διατροφή, στρες, έλλειψη βιταμινών αλλά και κακή διαχείριση του τριχωτού και του μήκους των τριχών μας. Είναι πολλοί οι παράγοντες που οδηγούν σε αραίωση και άτονα, αδύναμα μαλλιά. 

 

Φρόντισε τη γενική σου υγεία.

Όπως συμβαίνει με κάθε πρόβλημα ομορφιάς, η εμφάνιση των μαλλιών ξεκινά σχεδόν πάντα από μέσα. Φρόντισε την εσωτερική σου υγεία, περιορίζοντας το κάπνισμα, την κακή διατροφή που μπορεί να οδηγήσουν σε μια γενική εμφάνιση άτονων, αδύναμων μαλλιών. Βάλε στην καθημερινότητά σου έναν καλύτερο τρόπο ζωής με υγιεινή διατροφή και συνήθειες, αλλά και άφθονη ενυδάτωση. Για επιπλέον boost μπορείς ακόμη να εντάξεις τις βιταμίνες μαλλιών στο ημερήσιο διατροφολόγιο σου, που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη, αλλά και το σώμα της τρίχας από το εσωτερικό. 

 

Χρησιμοποίεσαι τα σωστά εργαλεία

Αν και η συνολική υγεία είναι πρωταρχικής σημασίας για μια υγιή εμφάνιση, υπάρχουν ωστόσο κι άλλα που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τα φουντωτά μαλλιά των ονείρων σου! Βεβαιώσου ότι το σαμπουάν και το κοντίσιονερ που χρησιμοποιείς είναι τα σωστά για τον τύπο των μαλλιών σου και δεν τα βαραίνουν, ούτε τα λαδώνουν. Το ίδιο θα χρειαστεί να δεις και για τα προϊόντα styling που χρησιμοποιείς, για τον τρόπο που χτενίζεις τα μαλλιά σου, τον τρόπο που κοιμάσαι για να ξέρεις που θα χρειαστεί να επέμβεις με αλλαγές. Τα ελαφριά προστατευτικά θερμότητας, ο ύπνος σε σατέν ή μεταξωτές μαξιλαροθήκες και τα κατάλληλα εργαλεία styling, είναι σημεία που θα πρέπει να δώσεις βάση αν θέλεις να αλλάξεις την ποιότητα της χαίτης σου.

Τι περιμένεις; Ξεκίνα ΤΩΡΑ! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας