Skip to main content

BEAUTY TIPS

6 beauty αγορές που αξίζει να πραγματοποιήσεις στο Black Friday

Αν περιμένεις πώς και πώς τις εκπτώσεις και τις προσφορές του, να πού αξίζει να επενδύσεις τα χρήματά σου!



Η Black Friday μπορεί να είναι μια φανταστική στιγμή για να κάνεις αγορές ομορφιάς που είχες στο μυαλό σου καιρό, εκμεταλλευόμενη τις εκπτώσεις και τις προσφορές που φέρνει η ημέρα. Επειδή όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς και να καταλήξεις να σπαταλάς χρήματα άσκοπα, δες που έχει νόημα να επενδύσεις αυτήν όπως και κάθε χρονιά.

Σετ περιποίησης

Αναζήτησε σετ περιποίησης της επιδερμίδας σου από τις αγαπημένες σου μάρκες, που μπορεί να συνδυάζουν την κρέμα με το σέρουμ ομορφιάς ή και άλλα προϊόντα. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσεις νέα προϊόντα ή να προμηθευτείς τα απαραίτητα για τη χρονιά που έρχεται.

Παλέτες μακιγιάζ

Πολλές εταιρείες καλλυντικών κυκλοφορούν ειδικές εκδόσεις ή παλέτες μακιγιάζ με έκπτωση κατά τη διάρκεια της Black Friday, ενώ μπορείς να βρεις σε αυτήν και τις εορταστικές προτάσεις για τα Χριστούγεννα που έρχονται σύντομα. Είτε πρόκειται για σκιές ματιών, ρουζ ή highlighters, αυτά τα σετ θα τα ευχαριστηθείς και αποτελούν καλή επιλογή για την ημέρα.

Εργαλεία για το styling των μαλλιών

Η Black Friday είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις σε υψηλής ποιότητας εργαλεία για το styling των μαλλιών, όπως ραβδιά για μπούκλες, ισιωτικά ή πιστολάκια μαλλιών. Αναζήτησε εκπτώσεις σε αξιόπιστες μάρκες που προσφέρουν αντοχή, απόδοση και προστασία.

Gadgets ομορφιάς

Gadgets ομορφιάς, όπως βούρτσες καθαρισμού προσώπου, μάσκες LED ή συσκευές μικρορεύματος και μασάζ έχουν κατά τη Black Friday σημαντικές εκπτώσεις. Και επειδή πρόκειται για αρκετά ακριβές συσκευές, αξίζουν και με το παραπάνω.

Σετ αρωμάτων

Τα σετ αρωμάτων αποτελούν εξαιρετικά δώρα για εσένα ή για τους δικούς σου ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Θα τα βρεις συνήθως με body lotion, scrub ή shower gel σε μοναδικές τιμές που συμφέρουν.

Συνδρομητικά κουτιά

Αν σου αρέσουν τα συνδρομητικά κουτιά γνωριμίας με εταιρείες καλλυντικών, αναζήτησε προσφορές Black Friday για να πληρώνεις μικρότερες συνδρομές ή να αποκτήσεις περισσότερα δώρα με την πρώτη σου αγορά.

Θυμήσου να κάνεις έρευνα και να συγκρίνεις τις τιμές πριν κάνεις μια αγορά για να βεβαιωθείς ότι έχεις την καλύτερη προσφορά. Καλά ψώνια!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της