Skip to main content

BEAUTY TIPS

Alexa Chung: Με ένα chic & glam μακιγιάζ απογειώνει την πιο hot τάση της σεζόν!

Δες πως θα πετύχεις ένα ακαταμάχητο μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις για να δείχνεις ακαταμάχητη σε κάθε σου έξοδο! 



Οι γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ ήταν πάντα από τις αγαπημένες καθώς το καλοκαίρι έδινε τη σκυτάλη στις επόμενες εποχές. Φέτος το καφέ κυριολεκτικά τα σπάει!

Σε όλους τους τόνους, στο μακιγιάζ, στα νύχια, τα μαλλιά αλλά και στο ντύσιμο. Από τις αποχρώσεις της μόκας, της ζεστής γλυκιάς καραμέλας μέχρι το σκούρο του κακάο και το έντονο edgy του καφέ αυτή η χρωματική παλέτα έχει σίγουρα την τιμητική της.

Ένα από τα πιο θηλυκά και elegant make up που είδαμε τελευταία είναι αυτό της Alexa Chung και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις τώρα που βγήκαν τα χειμωνιάτικα και το ντεμπούτο τους κάνουν αστραφτερά σύνολα στις βιτρίνες και fur παλτό.

Το μακιγιάζ της Alexa Chung το Σαββατοκύριακο κατα τη διάρκεια του ταξιδιού της από το Παρίσι στη Βενετία με το τρένο, είχε κάτι κινηματογραφικό, σοφιστικέ και ένα twist από classic glam. Και αποτελεί έμπνευση για σένα που θέλεις να παίξεις με τις γήινες αποχρώσεις του καφέ σε μια απογευματινή ή βραδινή σου έξοδο. 

 

Photo Credits: @alexachung/instagram

Στο makeup αυτό χρησιμοποιήθηκαν πιο ψυχρές αποχρώσεις σε σχέση με αυτές που έχουμε δει. Και στην πραγματικότητα αυτά τα χρώματα χαρίζουν ένα κομψό αποτέλεσμα ιδανικό για ένα χειμωνιάτικο προσεγμένο μακιγιάζ χωρίς υπερβολές.

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο look παίξε με τις υφές καθώς τα χρώματα παραμένουν σταθερά και χάρισε μια βάση με λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου ώστε να έχει φως αλλά και ενδιαφέρον. Κράτα τα χείλη σου σε nude ματ αποχρώσεις για φυσικό αποτέλεσμα και πρόσθεσε στα βλέφαρά σου μια καφέ ματ σκιά. Προτίμησε μια σε υφή σκόνης για καλύτερη κάλυψη και διαχείριση του χρώματος. 

 

Αν δεν διαθέτεις τολμηρά ζυγωματικά μην ανησυχείς. Απλώς δημιούργησέ τα με τα κατάλληλα προϊόντα.  Χρησιμοποίησε μια καραμελένια απόχρωση ρούζ ή τερακότα και πέρνα το πινέλο σου ακριβώς πάνω στα κόκαλα. Με το ίδιο πινέλο πέρνα το υλικό στους κροτάφους σου και κάτω κάτω από το σαγόνι.

Αυτό το blending θα χαρίσει ομοιόμορφη ζεστασιά στο πρόσωπο και μια ακαταμάχητη λάμψη σαν να χρησιμοποίησες ένα φυσικό φίλτρο. Για να ολοκληρώσεις το look, περιποιήσου τα φρύδια σου με ένα ειδικό εργαλείο και πέρνα από πάνω ένα υλικό για να τιθασεύσεις τις τρίχες.

Ένα χρυσό φόρεμα και το κατάλληλο ύφος πολλών καρδιναλίων και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος