Skip to main content

BEAUTY TIPS

Selena Gomez: To super shiny black mani της είναι ο ορισμός του chic! 

180 μοίρες στροφή μετά από την εμμονή της στα γαλακτερά μανικιούρ! 



Για το μεγαλύτερο μέρος του 2023, η Selena Gomez έδειχνε μια ιδιαίερη προτίμηση και αγαπή στο ελαφρύ, διακριτικό γαλακτερό μανικιούρ.  Ωστόσο, για τις Χρυσές Σφαίρες του 2024, λίγες ημέρες πριν, η Γκόμεζ έκανε στροφή 180 μοίρες στην εμφάνιση των νυχιών της και πέρασε από το χειμωνιάτικο λευκό στο λαμπερά ακατάχητα δυναμικό και γυαλιστερό μαύρο.

Ο nail artist της Gomez, Tom Bachik , ήταν υπεύθυνος για το σετ που δημιούργησε με αφορμή την εμφάνισή της στα βραβεία. «Για την εμφάνισή μας σήμερα, θέλαμε να ένα look που ξεχωρίζει δυναμικό και τολμηρό.. Το  tailor made φόρεμά της του οίκου Giorgio Armani είναι τόσο εκπληκτικό κόκκινο με μαύρες πινελιές και νιώσαμε ότι τα νύχια πρέπει να εντυπωσιάζουν» μοιράστηκε ο Bachik. «Η μαύρη, γυαλιστερή λάμψη ανάμεσα στα εντυπωσιακά κοσμήματα δημιουργούσε την τέλεια εικόνα. Τα φυσικά νύχια της Selena είχαν μεγάλο μήκος. Ωστόσο, επειδή προτιμήσαμε ένα σκούρο χρώμα, αποφασίσαμε να πάμε με ένα πιο κοντό νύχι σε φυσικό σχήμα, διατηρώντας την εμφάνισή μας δυνατή και chic."

 

 

Ο Tom Bachic, αφού ετοίμασε τα νύχια της Gomez με ειδική περιποίηση και μανικιούρ, τα λίμαρε χαρίζοντάς τους ένα μεσαίο μήκος, και ένα στρογγυλεμένο σχήμα. Έπειτα πέρασε δύο στρώσεις ενός από τα πιο γνωστά βερνίκια στην απόχρωσης της γλυκόριζας που είναι ένα αληθινό, εξαιρετικά λαμπερό μαύρο. 

Τελειώνοντας, ο Bachik χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό προϊόν σε μορφή λαδιού για να ενυδατώσει τα πετσάκια και να χαρίσει ένα πιο καθαρό και υγιές φινίρισμα. 

Το τελικό αποτέλεσμα του mani της ήταν η τέλεια επιλογή για το κοκκινόμαυρο ασύμμετρο Armani φόρεμά της. Είναι τόσο λαμπερό, που θα μπορούσες να δεις ακόμα και την αντανάκλασή σου σε αυτό, ακριβώς όπως σε μια λουστρίνι τσάντα ή ένα αντίστοιχο παπούτσι. Σημασία έχει βέβαια και το κατάλληλο top coat. Υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα στην αγορά που χαρίζουν εκτυφλωτική λάμψη όπως αυτή του μανικιούρ της Gomez και απαράμιλλη διάρκεια.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία