Skip to main content

BEAUTY TIPS

Curly Hair Don’t Care!

Τα καλύτερα προϊόντα για σγουρά μαλλιά δίνουν νέα πνοή στις μπούκλες σου! 



Τα σγουρά μαλλιά φαίνονται καλύτερα όταν είναι άγρια ​​και ατελή, αλλά αν δεν θέλεις ένα σούπερ απροσδιόριστο στυλ, μπορεί να είναι δύσκολο να βεβαιωθείς ότι τα μαλλιά σου διατηρούν το υπέροχο, σπειροειδές σχήμα τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παράγοντες όπως το φριζάρισμα και η υγρασία. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές κρέμες για μπούκλες εκεί έξω που μπορούν να βοηθήσουν στο styling και στη συντήρηση.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της μπούκλας σου , ο στόχος αυτών των σκευασμάτων εμπλουτισμένων με λάδι, που προκαλούν συγκράτηση είναι να βοηθήσουν τη φυσική τους υφή προσθέτοντας ευκρίνεια, απαλότητα και λάμψη. Μια επαγγελματική συμβουλή όταν αγοράζεις κρέμες για μπούκλες είναι να αναζητάς συστατικά που ενισχύουν την υγρασία, μαζί με προσθήκες που θα βοηθήσουν τις τεντωμένες ή χαλαρές μπούκλες να βρουν και πάλι το σχήμα τους και το νεύρο τους. Με επίκεντρο την υγρασία συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προϊόντα για μπούκλες, τόσο για την περιποίησή τους όσο και για το styling. Αυτές οι επιλογές θα επιτρέψουν στα μαλλιά σου να λάμψουν ξανά και να είναι ο καλύτερος εαυτός τους.

Wella Κρέμα θρέψης Curlixir 

​​​​​​​​​​​​​​​Κρέμα θρέψης για μπούκλες χωρίς ξέβγαλμα που χαρίζει απαλό κράτημα, υφή και ελαστικότητα.

Wella Soft Twirl 

Ανάλαφρος αφρός μαλλιών για κυματιστά μαλλιά. Απόκτησε απαλά μαλλιά με κυματισμό με όγκο, υφή και καθόλου φριζάρισμα για έως και 72 ώρες.

Kerastase Huile Incroyable Repair Curl Manifesto

Έλαιο βαθιάς θρέψης με Μέλι Manuka και Ceramide για σγουρά, πολύ σγουρά και άφρο μαλλιά. Αυτό το φυσικό έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών και του τριχωτού προσφέροντας πλούσια θρέψη, σχήμα, λάμψη και μείωση του φριζαρίσματος στις μπούκλες. 

Kerastase Gelée Curl Contour Curl Manifesto

Τζελ κρέμα για ενίσχυση του σχήματος της μπούκλας εμπλουτισμένη με Μέλι Manuka και Ceramide για σγουρά, πολύ σγουρά και άφρο μαλλιά. Συνδυάζει την ενυδατική δράση μιας κρέμας και το κράτημα ενός gel με 24ο έλεγχο του φριζαρίσματος. Διαμόρφωσε το φυσικό σχήμα με μεταξένια απαλότητα και μείωση του σπασίματος. Οι μπούκλες παραμένουν ενυδατωμένες, με ελαστικότητα και εκθαμβωτική λάμψη.  

L'oreal Professionnel Siren Waves Κρέμα Διαμόρφωσης Για Μπούκλες Tecniart 

Η κρέμα L'Oréal Professionnel Tecni.ART Siren Waves προσφέρει στα μαλλιά σμίλευση, ελαστικό κράτημα, ανάλαφρη κίνηση και φυσική λάμψη. Άπλωσε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, και έπειτα στέγνωσε με φυσούνα ή πιστολάκι. Συμβουλή για εφαρμογή σε στεγνά μαλλιά: Περίστρεψε κάθε τούφα γύρω από το δάχτυλό σου και κράτησε για 15-30 δευτερόλεπτα.

Loreal Professionnel Curl Expression  10-σε-1 ​Κρεμώδης Αφρός 

Ο Curl Expression 10-σε-1 Κρεμώδης Αφρός είναι ένα προϊόν πολλαπλών οφελών, σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματικό styling στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Προσφέρει 11x περισσότερη σμίλευση και 2x περισσότερη ενυδάτωση, συνδυάζοντας έτσι το τέλειο κράτημα με την περιποίηση. Δεν σκληραίνει και δεν αφήνει άκαμπτα τα μαλλιά. Δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη ώστε να μην ξηραίνει τα μαλλιά. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

Lorvenn Finest Curl

Κρέμα Styling για σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Η κρέμα Finest Curl με ειδική σύνθεση χωρίς σιλικόνη για μαλλιά με έντονες μπούκλες περιέχει ένα συνδυασμό φυτικών συστατικών ώστε να διαμορφώσει και τις πιο απαιτητικές και ατίθασες μπούκλες: Περιέχει εκχυλίσματα λιναρόσπορου και σπόρων chia για ενίσχυση του curly σχήματος των μαλλιών και προβιταμίνη Β5 για επιπλέον ενυδάτωση ενώ ο συνδυασμός από έλαιο καρύδας, σόγιας και Babassu βοηθάει στη συγκράτηση των φυσικών ελαίων της τρίχας και έχει θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την φυσική όψη των μαλλιών.

Lorvenn Curl Fix Κρέμα Μορφοποίησης Μπούκλας 

Κρέμα για μπούκλες με ειδικά μελετημένη σύνθεση που διαμορφώνει και ελέγχει τις ατίθασες μπούκλες, τις προστατεύει από το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα δαμάζει τα μαλλιά. Χαρίζει απαλή αίσθηση, όψη λαμπερή και λείο φινίρισμα.

 

 

 



Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της