Skip to main content

BEAUTY TIPS

Cleansing balms: Διώξε τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ με μια κίνηση!

Αυτές οι μεταξένιες φόρμουλες με βάση το λάδι είναι το χρυσό εισιτήριο για μια πιο καθαρή ακαταμάχητη επιδερμίδα.



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δοκιμάσεις ένα cleansing balm αντί να χρησιμοποιήσεις πιο σκληρά προϊόντα ντεμακιγιάζ όπως μαντηλάκια ή λιγότερο λεπτομερείς φόρμουλες όπως το micellar water. Για αρχή, τα βάλσαμα καθαρισμού είναι καλύτερα κατάλληλα για ξηρούς τύπους δέρματος. Ένα balm είναι μια αποτελεσματική επιλογή για την αφαίρεση ρύπων και λιπαρότητας χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα. Η ίδια φιλοσοφία ισχύει και για τα έλαια καθαρισμού , αλλά η επιλογή της φόρμουλας εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου. Τα περισσότερα βάλσαμα καθαρισμού γαλακτωματοποιούνται σε λάδι καθώς τα κάνεις μασάζ στο δέρμα και προσθέτεις νερό. Τα βάλσαμα καθαρισμού είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ και του αντηλιακού πριν χρησιμοποιήσεις ένα παραδοσιακό καθαριστικό για να εξιγυάνεις αποτελεσματικά τους πόρους. Μερικές φορές, για εξαιρετικά ξηρό δέρμα, όπως για άτομα που πάσχουν από έκζεμα, ένα βάλσαμο καθαρισμού που χρησιμοποιείται μόνο του μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της υπερβολικής ξήρανσης του δέρματος.

Από πλευράς εφαρμογής, το ιδανικό είναι να κάνεις μασάζ με το balm καθαρισμού τρεις φορές γύρω από το πρόσωπο με ήπια πίεση. Για ορισμένους, αυτή η διαδικασία είναι μια ευπρόσδεκτη απόκλιση από τον έντονο καθαρισμό των προηγούμενων ετών. Μετά από ένα σχολαστικό μασάζ, ρίξε λίγο ζεστό ή δροσερό νερό ή βρέξε ένα καθαρό λινό πανί για να σκουπίσεις απαλά το προϊόν. Ολοκλήρωσε τη ρουτίνα διπλού καθαρισμού σου με ένα πλύσιμο προσώπου με βάση το νερό και θα παρατηρήσεις πόσο πιο καθαρό και αναζωογονημένο δείχνει το δέρμα σου.

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser Καθαριστικό Προσώπου & Σώματος

Το Hydrating Foaming Oil Cleanser αφρώδες λάδι καθαρισμού της CeraVe αποτελεί μια μοναδική σύνθεση που καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμικό φραγμό. Η σύνθεση αυτή συνδυάζει δύο έλαια θρέψης που βοηθούν την επιδερμίδα να αναπληρώνει την υγρασία της και τρία βασικά ceramides (1, 3, 6-ΙΙ) που βοηθούν στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Η σύνθεση αυτή είναι κατάλληλη για κανονική έως πολύ ξηρή επιδερμίδα , για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και για το δέρμα με τάση ατοπίας. Με ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες με αμινοξέα που καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ με ένα απαλό αφρό, διατηρώντας ένα βέλτιστο pH, χωρίς να αφήνουν το δέρμα αφυδατωμένο.

Bioderma Sébium Hydra Cleanser

Απαλός καθαρισμός με ήπια επιφανειοδραστικά, καταπραϋντικό αποτέλεσμα με σύμπλεγμα DAF που αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος. 24η Ενυδάτωση που παναφέρει τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας με ενυδατικά συστατικά προσφέροντας 24η άνεση χάρη στα βιομιμητικά λιπίδια (έλαιο καριτέ) που αποκαθιστά την άνεση του δέρματος

La Roche Posay Toleriane Caring Wash 

Αφαιρεί το μακιγιάζ. Κατά της αίσθησης δυσφορίας και της ξηρότητας. Απομακρύνει τους ρύπους. Περιέχει μόνο τα απαραίτητα συστατικά για τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ. Με απαλή, κρεμώδης υφή για μείωση της τριβής κατά τον καθαρισμό.

Korres Miracle Milk Multi Tasking Cleansing Balm 

Μπάρα καθαρισμού που μεταμορφώνεται σε ένα μεταξένιο βάλσαμο αφρού, αφήνοντας το δέρμα άνετο και απαλά αρωματισμένο. Κατάλληλο για πρόσωπο & ευαίσθητο δέρμα, ενισχυμένο από ενισχυτικό, πλούσιο σε βιταμίνες γάλα γαϊδούρας από τη Μεσόγειο. 

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Πλούσια κρέμα σε μορφή balm που μετατρέπεται σε έλαιο στην επαφή με την επιδερμίδα. Ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ προσώπου και ματιών, και την απομάκρυνση αντηλιακών φίλτρων κάθε είδους υπολείμματος από την επιδερμίδα. Μη λιπαρό και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα και ξεβγάζεται με χλιαρό νερό.

Guerlain Crème de Beauté Pure Radiance Cleansing Cream

Πλούσια κρέμα – balm για απολαυστικό ντεμακιγιάζ στην περιοχή του προσώπου, αφήνει το δέρμα απόλυτα καθαρό και ελαφρά ενυδατωμένο και μυρίζει υπέροχα. Στη σύνθεσή της έλαιο του λουλουδιού nigella, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που εξουδετερώνει τις επιδράσεις της μόλυνσης και της UV ακτινοβολίας. Εφαρμόζεται με μασάζ και αφαιρείται με χλιαρό νερό ή με λίγο βαμβάκι. Ιδανική για καθημερινή χρήση.



Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της