Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 beauty προϊόντα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να αποκτήσεις «glazed donut skin»

Να τι χρειάζεσαι στο μπουντουάρ σου.



Το glazed donut skin αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων μηνών στο skincare και αναφέρεται συνήθως σε μια λαμπερή, «δροσερή» επιδερμίδα που φαίνεται λεία και πολύ καλά ενυδατωμένη. Η επίτευξη απόκτησης αυτής της επιδερμίδας περιλαμβάνει έναν συνδυασμό προϊόντων περιποίησης που εστιάζουν στην ενυδάτωση, τη φωτεινότητα και τη συνολική υγεία του δέρματος. Ακολουθούν πέντε προϊόντα περιποίησης που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτή τη λαμπερή εμφάνιση, με συστηματική χρήση.

Καθαριστικό προσώπου

Ξεκίνα με ένα απαλό, ενυδατικό καθαριστικό για να καθαρίσεις το δέρμα σου χωρίς να αφαιρέσεις τη φυσική του υγρασία. Αναζήτησε συνθέσεις με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη ή κεραμίδια που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος.

Ενυδατικό Toner

Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό τονωτικό για να ενισχύσετε περαιτέρω τα επίπεδα υγρασίας του δέρματός σου. Αναζήτησε προϊόντα με συστατικά όπως ροδόνερο, αλόη βέρα ή υαλουρονικό οξύ. Αυτά τα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν να απαλύνουν το δέρμα και να ενισχύσουν την ενυδάτωσή του.

Ορός Υαλουρονικού Οξέος

Ενσωμάτωσε έναν ορό υαλουρονικού οξέος στη ρουτίνα σου, πέρα από όποιον άλλο ορό χρησιμοποιείς ήδη για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη της επιδερμίδας σου. Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό για την ικανότητά του να συγκρατεί το νερό και να διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο. Αυτό μπορεί να συμβάλει σε μια δροσερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη.

Ενυδατική κρέμα

Διάλεξε μια ενυδατική κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα προσφέρει ένα φωτεινό ή δροσερό τελείωμα που τονώνει το δέρμα. Αναζήτησε ενυδατικές κρέμες με σωματίδια που αντανακλούν το φως για μια διακριτική λάμψη.

Θρεπτικό έλαιο προσώπου

Ολοκλήρωσε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου με ένα έλαιο προσώπου. Αναζήτησε έλαια πλούσια σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως το έλαιο αργκάν, το έλαιο τριανταφυλλιάς ή το έλαιο jojoba. Αυτά τα έλαια μπορούν να προσθέσουν ένα επιπλέον στρώμα ενυδάτωσης και να δώσουν μια λαμπερή όψη στο δέρμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου