Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το «αλά Ντόλυ» στυλ μαλλιών της Miley Cyrus ανέβασε την τάση στα ύψη στα φετινά Grammy

Τελικά η ανεβασμένη διάθεση ξεκινάει και τελειώνει στα μαλλιά



Η Miley Cyrus είναι σταθερά ένα σύμβολο στη μουσική βιομηχανία – το ξέραμε πολύ πριν πάρει τα βραβεία Grammy στη φετινή τελετή.

Σύμφωνα με την περίσταση, ωστόσο, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα χτένισμα που παρέπεμπε σε ένα συγκεκριμένο σύμβολο στη μουσική βιομηχανία που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Αυτή δεν ήταν άλλη από την τραγουδίστρια της κάντρι Ντόλι Πάρτον, που είναι άλλωστε και η νονά της Μάιλι. Με όγκο που διεκδικεί βραβείο, πρέπει να δείτε αυτή την εμφάνιση σε όλο της το μεγαλείο.

Η μουσικός, που ήταν υποψήφια για έξι και κέρδισε δύο βραβεία, απέδειξε σίγουρα ότι δεν χρειάζεται πάντα ένα νέο δραματικό κούρεμα ή χρώμα μαλλιών στα Grammy για να κάνεις μια δήλωση. Το bouffant 'do της ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks της βραδιάς.

Τα σκούρα καστανά, τονισμένα μαλλιά της τραγουδίστριας φρεσκαρίστηκαν ξανά με φυσούνα σε ένα ογκώδες χτύπημα για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. PSA: Αν θέλετε να πλησιάσετε ακόμη και στο να πετύχετε αυτό το επίπεδο όγκου, θα πρέπει να το στεγνώσετε με ένα πιστολάκι με μια στρογγυλή βούρτσα με κυλίνδρους, χρησιμοποιώντας άφθονη λακ για να το κρατήσετε στη θέση του.

Το σημαντικό πράγμα με αυτό το look, ωστόσο, είναι να χαλαρώσετε τα πάντα στο τέλος με μια χτένα ή να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να τα βουρτσίσετε, έτσι ώστε τα μαλλιά να έχουν ακόμα κάποια κίνηση και να μην είναι κολλημένα στη θέση τους – όπως δείχνει η Miley, με αυτόν τον σέξι, φυσικό όγκο.

Ο κομμωτής της Miley, Bob Recine, μοιράστηκε πώς δημιούργησε την τελευταία εμφάνιση της σταρ. Περιγράφοντας το στυλ, είπε: «Φέτος αποφασίσαμε ότι θέλαμε κάτι για στεγνά και πιο μεγάλα, πιο γεμάτα μαλλιά, αλλά σέξι και ανάλαφρα και συγκινητικά». Και νομίζουμε ότι το πέτυχαν άψογα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.