Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι είναι το "Photo Finish Hair" που έχει αναδειχθεί στην τελευταία τάση της πασαρέλας

Και τι πρέπει να κάνεις για υγιή λαμπερά μαλλιά



Η τάση του να είναι όλα τα πράγματα γυαλιστερά, ή γυαλισμένα ανάλογα με την περίπτωση, φαίνεται να μην έχει όρια. Από το δέρμα μας μέχρι τα γυαλισμένα νύχια ντόνατ μας, όλες θέλουμε το μερίδιο λάμψης μας. Τα μαλλιά έχουν επίσης απολαύσει τις δικές τους λαμπερές στιγμές με βρεγμένα μαλλιά και λείους κότσους να αποτελούν τις βασικές τάσεις. Ωστόσο, αυτές οι εμφανίσεις τείνουν να απαιτούν πολλά προϊόντα και, αν δεν εκτελεστούν σωστά, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται περισσότερο λιπαρά παρά γυαλιστερά.

Εκεί έρχεται το νέο Photo Finish Shine. Ένα εξαιρετικά γυαλιστερό, αλλά και φυσικής υφής φινίρισμα που μοιάζει να έχει αιχμαλωτιστεί από το φλας μιας κάμερας. Οι εμφανίσεις στην πασαρέλα της άνοιξης του καλοκαιριού του '24, συμπεριλαμβανομένων των Jil Sander, Balmain και Max Mara, ήταν γεμάτες με μεταξένια μαλλιά, ενώ οι Adele, Rosie Huntington-Whitely και Millie Mackintosh επέλεξαν πρόσφατα αυτή τη λαμπερή λάμψη.

Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή η τάση για τα λαμπερά μαλλιά έχει φιλτραριστεί με επίγνωση της ομορφιάς και του στυλ, κάτι που συμβαίνει συχνά αφού οι τάσεις έχουν φτάσει πρώτα στην πασαρέλα. Η λάμψη του «Photo Finish Hair» έχει να κάνει με αντανακλαστικές, χωρίς βαρύτητα ελαστικές λεπτομέρειες που δίνουν την απόλυτη λάμψη. Το βασικό στοιχείο είναι ότι πρέπει να υπάρχει λάμψη και κίνηση, ακόμα κι αν είναι σε up do, για να εκπληρώσει πραγματικά την υγιή, δυνατή, λάμψη Photo Finish.

Τι είναι το Photo Finish Hair;

Το Photo Finish Shine φωνάζει υγιή, γυαλιστερά μαλλιά. Η υφή πρέπει να είναι απαλή και μεταξένια, με ελάχιστα ορατά προϊόντα. «Το Photo Finish Shine είναι ένα τέλειο παράδειγμα λαμπερών μαλλιών χωρίς τα στρώματα του προϊόντος για να επιτευχθεί η εν λόγω λάμψη. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τα εργαλεία που φροντίζουν πραγματικά τα μαλλιά σας.

Πώς να το αποκτήσετε 

Αυτό έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις τη φυσική σου υφή, αλλά για να λάμψει πραγματικά, τα μαλλιά σου πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δυστυχώς, ο κρύος καιρός μπορεί να εξαφανίσει την υγρασία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε φριζάρισμα, σπάσιμο, απώλεια μαλλιών και ξεφλούδισμα, φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής. Θα κάνει επίσης τα μαλλιά σας να φαίνονται λιγότερο λαμπερά, επίπεδα και θαμπά.

Για αυτό προσπαθήστε να αυξήσετε την περιποίηση των μαλλιών σας με παρόμοιο τρόπο με τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας κατά τους πιο σκληρούς χειμερινούς μήνες. Το τριχωτό της κεφαλής είναι μια προέκταση του δέρματος στο πρόσωπό σας, επομένως είναι εξίσου ευαίσθητο στις εποχιακές αλλαγές. Δώστε στα μαλλιά σας την καλύτερη φόρμα τους και διατηρήστε τα εκεί χρησιμοποιώντας τον σωστό συνδυασμό της περιποίησης μαλλιών εμπνευσμένο από την περιποίηση της επιδερμίδας.

Προϊόντα Photo Finish Shine

Τα προϊόντα που προτείνονται για την επίτευξη της τέλειας λάμψης Photo Finish είναι ουσιαστικά προϊόντα που προάγουν την καλή υγεία των μαλλιών ούτως ή άλλως. Με λίγο λάδι για τα μαλλιά στο τέλος, το κλειδί για να αποκτήσετε αυτή τη μεταξένια λάμψη που μοιάζει σαν να περπατάτε με ένα μόνιμο δακτυλιοειδή φως συνδεδεμένο στο κεφάλι σας είναι να φροντίζετε τα μαλλιά σας.

Προσθέστε:

ένα απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής για να βελτιώσετε την υγεία των μαλλιών

ένα αποτοξινωτικό σαμπουάν

μια εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών

ένα σπρέι θερμότητας που ενισχύει τη λάμψη

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία