Skip to main content

BEAUTY TIPS

Θαύμασε το νέο «Madonna bob» της Florence Pugh από την εμφάνισή της στα Όσκαρ

Αυτό το look είναι πραγματικά ένα αριστούργημα της δεκαετίας του '90



Αν σας έρχεται στο μυαλό μια ανάποδη αλογοουρά ή ένα γραφικό micro-fringe όταν σκέφτεστε τις προηγούμενες εμφανίσεις της Florence Pugh στο κόκκινο χαλί, έχετε ξεπεράσει τα υπέροχα χρώματα. Για τα φετινά Όσκαρ, ωστόσο, τα μαλλιά της απέτισαν φόρο τιμής στον θρύλο της ποπ Madonna στις αρχές της δεκαετίας του '90, σύμφωνα με τον κομμωτή των διασημοτήτων Adir Abergel – ο οποίος δημιούργησε το look.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε ένα φόρεμα με λεπτές χάντρες, που θύμιζε σταγονίδια νερού, η ηθοποιός του Oppenheimer απέφυγε την παγίδα του look των μαλλιών της από την προβλεψιμότητα του wet-look στην τελετή στις 10 Μαρτίου. Έκανε λοιπόν μια εξαιρετική εμφάνιη στο κόκκινο χαλί - την έκρηξη της βόμβας (σκεφτείτε την Gigi Hadid στις Κάννες) - και ανέδειξε ένα υπέροχο στιλ χτενίσματος για να δημιουργήσει αυτό που ο Adir αποκαλεί «μια ανέμελη, ζωντανή, λαμπερή ατμόσφαιρα».

Για να δημιουργήσει το «Madonna bob» της Florence με το βαθύ πλαϊνό μέρος και το ογκώδες πιστολάκι, ο Adir προετοίμασε τις πλατινέ μπούκλες της με το Volumising Mousse της Virtue Labs, πριν κόψει τα μαλλιά και τα στεγνώσει με μια μικρή στρογγυλή βούρτσα. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσει απαλές, σαν κύματα τούφες που αντικατοπτρίζουν τη σκαλισμένη σιλουέτα του φορέματος της Florence.

Αφού έδωσε σχήμα στις μπούκλες και τις άφησε να κρυώσουν, άλειψε τα μαλλιά της με το Virtue's Texturizing Spray, συγκεντρώνοντάς τα στις ρίζες για επιπλέον ανόρθωση. Για την τελική πινελιά, χρησιμοποίησε λίγο Virtue Healing Oil μέσα από τα μαλλιά της για ένα λαμπερό, γυαλιστερό φινίρισμα και πείραξε τις άκρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Adir στρέφεται σε δονήσεις της δεκαετίας του '90 για τους διασημότερους πελάτες του τις τελευταίες εβδομάδες. Στα 30α Ετήσια Βραβεία SAG στις 24 Φεβρουαρίου, δήλωε ότι ήθελε να αναδείξει μια ατμόσφαιρα σούπερ μόντελ με πολλά μαλλιά και κίνηση για την Anne Hathaway.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look