Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το hydro bob είναι η νέα hot εκδοχή για το boy bob

Το wet look στα καλύτερά του



Αν θέλετε να αναβαθμίσετε ανανεώνοντας τα μαλλιά σας αυτή την άνοιξη, έχουμε παρατηρήσει ένα στυλ συγκεκριμένα –το «hydro bob»– που ανεβάζει γρήγορα ταχύτητα. Ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το δημοφιλές «boy bob» τα τελευταία χρόνια, η μόνη διαφορά; Ένα στοιχείο έχει κυριολεκτικά αλλάξει. Συνεχίζουμε να βλέπουμε το άνετο κόψιμο σε συνδυασμό με ένα υγρό υγρό φινίρισμα ή hydro για να διατηρείται η αίσθηση φρεσκάδας.

Τι είναι το hydro bob;

Επινοημένο από τον κορυφαίο κομμωτή και γνωστό trendsetter, Tom Smith, «το hydro bob είναι η μετενσάρκωση του 2024 του boy bob της περασμένης άνοιξης», λέει. «Έχει μια αιχμηρή, ελαφρώς ανδρόγυνη, προσαρμοσμένη εμφάνιση, αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι υπάρχει ένα μικρό στοιχείο υψηλής μόδας που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ελαφρώς πιο καθορισμένα – είναι σχεδόν σαν ένα απαλό wet look», λέει. Η ιδέα είναι ότι το σχήμα πρέπει να πάρει μια δροσερή διάσταση και να φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα σαν βουτηγμένο σε γυαλάδα και υγρασία», εξηγεί ο Tom Smith.

Έχουμε ήδη δει στυλ wet-look να κυριαρχούν στα κόκκινα χαλιά και στο street style της εβδομάδας μόδας από την αρχή του τρέχοντος έτους, αλλά το πιο κοντό ανοιξιάτικο κούρεμα φαίνεται ακόμα πιο συντονισμένο με την εποχή που θα παραδώσει τη σκυτάλη στο καλοκαίρι. «Η καθαρή γραμμή του κουρέματος θα το κάνει πάντα να φαίνεται πιο ξεκάθαρο», επισημαίνει.

Όσον αφορά το μήκος, «το σχήμα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γυναίκα, δουλεύοντας με τα χαρακτηριστικά της για να δημιουργήσει ένα μήκος που κάθεται ανάμεσα στα χείλη και το μέσο του λαιμού», επεξηγεί. Αλλά αυτή η τάση βασίζεται τόσο στο styling όσο και στο κόψιμο. «Η χρήση προϊόντων styling δίνει ορισμό και σταθερότητα για να το κάνει ένα υπέροχο κούρεμα για όσες θέλουν τα μαλλιά τους να φαίνονται ελεγχόμενα και εκλεπτυσμένα», προσθέτει. Άλλο ένα επιμελώς ατημέλητο look στις επιλογές σου λοιπόν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα