Skip to main content

BEAUTY TIPS

Hair Repair: Διόρθωσε τις φθαρμένες άκρες των μαλλιών σου, με το "θρύλο" της περιποίησης

Genius Add, από την Kerastase.



Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι όλες οι γυναίκες ήμασταν αρκετά επιφυλακτικές ως προς τη χρήση των beauty oils στη ρουτίνα ομορφιάς, είτε γιατί αυτά αφήνουν μια έξτρα λάμψη στο δέρμα και τα μαλλιά είτε γιατί απλά δεν πιστεύαμε στα αποτελέσματα τους. 

Τώρα που τα έχουμε κατατάξει στα must have προϊόντα, όλο και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών τα εντάσσουν, ως συστατικά, στα δικά τους προϊόντα για να μας προσφέρουν υψηλής ποιότητας περιποίηση, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις ιδιότητες των διάφορων ελαίων, σε μια μόνο συσκευασία. 

Καθώς οι άκρες και των δικών μου μαλλιών ήταν ολοφάνερα ταλαιπωρημένες από την καθημερινή χρήση εργαλείων styling, είχαν την ανάγκη αναδόμησης. Μην μπορώντας λοιπόν να εφαρμόζω πέντε διαφορετικά έλαια ταυτόχρονα στα μαλλιά μου, ανακάλυψα ένα υπέροχο προϊόν περιποίησης των μαλλιών: το πρώτο συμπαγές serum ελαίου που επιδιορθώνει τις φθαρμένες άκρες, το Kerastase Elixir Ultime Serum Solide

ker750.jpg

Το συγκεκριμένο μαγικό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με 15 πολύτιμα θρεπτικά έλαια και επιδιορθώνει και αναδομεί τις φθαρμένες άκρες των μαλλιών. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο και μετά την εφαρμογή, τα μαλλιά είναι λεία, απαλά και μεταξένια. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.