Πρώτη βουτιά στην πισίνα; ΕΤΣΙ θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από το χλώριο

Καλοκαίρι, σου έρχομαι!

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Γιατί αγαπώ το καλοκαίρι; Μα φυσικά επειδή μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, αλλά και την πισίνα, όταν επισκέπτομαι τα beach bars μαζί με τις κολλητές μου. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά και την προστασία της τρίχας από το χλώριο; 

Το νερό της πισίνας, το αλάτι της θάλασσας αλλά και ο ήλιος είναι δυνατό να προκαλέσουν μια σειρά από μικρές και μεγάλες βλάβες, όπως να αλλοιώσουν το χρώμα και να αφυδατώσουν την τρίχα.

Αυτά τα hair tips λειτουργούν προληπτικά:

• Το αντηλιακό είναι απαραίτητο και σε αυτό το σημείο του σώματός σου. Χρησιμοποίησε ένα leave –in conditioner σε μορφή σπρέι με προστασία UV.

• Δημιούργησε το δικό σου fill up προϊόν, ένα μείγμα ενυδατικού λαδιού και νερού και κάνε ελαφρύ μασάζ βάζοντας μικρή ποσότητα από αυτό στα μαλλιά, πριν πέσεις στο νερό. Εναλλακτικά, δροσίσου κάτω από το ντους πριν βουτήξεις. Τα μαλλιά απορροφούν το νερό και τα ενυδατικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να μην περισσεύει χώρος για το χλώριο ή το αλάτι.

• Ενίσχυσε το wavy look με θρεπτικά συστατικά, απλώνοντας μια μάσκα μαλλιών ή το leave –in conditioner, μόλις βγεις από τη θάλασσα ή την πισίνα. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares