Πως να ισιώνεις τα μαλλιά σου δίχως ισιωτικές συσκευές

Απλά και γρήγορα

Μαλού Κουκουνάστα

Είμαι από εκείνες που έχουν αυτό το μαλλί το ελαφρώς σγουρό και ελαφρώς όχι ίσιο. Το ελαφρώς σπαστό, να το πω; Θα το πω σκέτα, το σπαστό. 

Από εκείνες που έχουν περάσει πολλές φορές τη φάση Μακάρι/να/είχα/σγουρά/ και Μακάρι/να/είχα/ίσια ή γενικά Μακάρι να είχα μια συγκεκριμένη κατηγορία μαλλιών.

Είμαι από εκείνες που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι αν δεν περάσει από το σαλόνι η κομμώτρια. Να σου τα κάνει κυματιστά  ή ίσια βρε παιδί μου.

Κι επειδή η κομμώτρια δεν κοιμάται στο σπίτι μου. Επειδή τα ισιωτικά μηχανήματα δεν λειτουργούν όπως πρέπει στα χέρια μου και κυρίως επειδή η καθημερινή χρήση τέτοιων συσκευών, απλά καταστρέφει τα μαλλιά σου μια ώρα αρχύτερα, σου έχω κάποιες συμβουλές για να κάνεις το μαλλί σου μεταξένιο δίχως πολλά πολλά...

1. Δώσε μεγάλη βάση στην επιλογή του σαμπουάν. Ένα καλό σαμπουάν για ίσια μαλλιά και ένα ανάλογο κοντίσιονερ αποτελούν προϋπόθεση για να έχεις μετά ένα στιλπνό και ίσιο μαλλί.

2. Χρησιμοποίησε μια πολύ απορροφητική πετσέτα δίχως να τρίβεις το μαλλί. ΆΦησε την να πάρει όσο περισσότερο νερό γίνεται μετά του λούσιμο.

3. Βούρτιζε τα μαλλιά σου ξανά και ξανά μέχρι να είναι τελείως στεγνά.

4. Στέγνωσέ τα με κρύο αέρα ενώ εκ παραλλήλου τα βουρτσίζεις.

Αν δεν πιάσουν όλα αυτά... προσέλαβε κομμώτρια.

Δες κι αυτό το βίντεο -βοηθάει!

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares