Φτιάξε τη δική σου παλέτα σκιών

Το μακιγιάζ ματιών γίνεται εύκολη υπόθεση με χρώματα που λατρεύεις

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Σκιές ματιών. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ κάθε επαγγελματία. Μια βόλτα στην αγορά και θα εντοπίσεις αμέτρητες επιλογές από τις εταιρίες καλλυντικών που κάθε σεζόν δημιουργούν αποχρώσεις τόσο ξεχωριστές και μοναδικές, που σε κάνουν να τις θέλεις όλες.

Εκεί είναι που μπορείς να την πατήσεις! Βγαίνεις στην αγορά για να επενδύσεις σε κάποιες σκιές ματιών, στο τέλος όμως βρίσκεσαι μπροστά από τα ράφια ενός καταστήματος, να κοιτάς για ώρες τις συσκευασίες των brands και να μην αποφασίζεις.

Ποια είναι η λύση; Φτιάξε τη δική σου παλέτα σκιών! Ναι, αυτή που θα περιέχει τα κλασικά αγαπημένα σου χρώματα, αλλά και κάποια άλλα, νέα και ενδιαφέροντα, τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει ξανά και θα σε βοηθήσουν να πειραματιστείς με τα beauty looks σου. Κάτι τέτοιο δεν είναι ακατόρθωτο αφού οι εταιρίες έχουν επίσης φροντίσει για εσένα που είσαι κάπως αναποφάσιστη και έχουν δημιουργήσει παλέτες που είναι άδειες, τις οποίες εσύ μπορείς να γεμίσεις με τη σειρά σου με τις σκιές που επιθυμείς.

Μια τέτοια παλέτα είναι η Pro Palette Large Singe από τη MAC. Είναι μια επαγγελματική μαγνητική παλέτα μίας όψης με ένα δισκάκι και χωρητικότητα 15 μικρών insert. Έχει διάφανο καπάκι που σου επιτρέπει να δεις τις επιλογές αποχρώσεων ενώ διατηρεί το προϊόν ασφαλές και προστατευμένο κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Μπορείς να βάλεις μέσα τις βασικές αποχρώσεις που εφαρμόζεις στο μακιγιάζ των ματιών σου, όπως κάποιες γήινες δηλαδή και στη συνέχεια, να προσθέσεις μια μπλε, μια μαύρη ή μια βουργουνδί σκιά και ό,τι άλλο θέλεις να δοκιμάσεις, καθώς και σκιές με λάμψη που θα φωτίσουν το βλέμμα σου.

macpropalletesingle

Άδεια παλέτα σκιών

 

 

Μην ξεχνάς πως το μακιγιάζ δεν είναι απλά μια τυπική διαδικασία. Είναι μια συνήθεια που στόχο έχει να μας ανεβάσει τη διάθεση και να οδηγήσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Για το λόγο αυτό πρέπει να είναι στα μέτρα και τα γούστα μας και μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό όταν είναι δημιουργικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares