Δύο DIY συνταγές με κανέλα για περισσότερο όγκο στα χείλη

Μια λύση που θα σου κοστίσει ελάχιστα χρήματα και θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις

Allyou Team

Τα χείλη με την πάροδο των χρόνων, τείνουν να χάνουν τον όγκο τους, με αποτέλεσμα να μην δείχνουν τόσο γεμάτα και νεανικά. Φυσικά και στον κόσμο της αισθητικής και της αισθητικής ιατρικής μπορείς να βρεις διάφορες υπηρεσίες που επαναφέρουν τον όγκο των χειλιών ή τους δίνουν έξτρα όγκο και μάλιστα μπορείς να διαλέξεις και το πόσο σαρκώδη επιθυμείς να είναι. Όμως δεν είναι ανάγκη να προβείς σε μια τέτοια λύση, καθώς υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις τα χείλη σου πιο juicy μόνη σου στο σπίτι.

Πώς; Δημιουργώντας δύο DIY συνταγές οι οποίες έχουν σαν βασικό τους συστατικό την κανέλα. Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί στα χείλη όπως τα plumping glosses που επίσης υπάρχουν στο εμπόριο σε καταστήματα καλλυντικών. Η κανέλα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των χειλιών όταν εφαρμόζεται στην επιφάνειά τους και έτσι δίνει το εφέ των juicy lips χωρίς να τα επιβαρύνει.

Lip Plumper με κανέλα και ελαιόλαδο

Θα χρειαστείς ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο, 3 ή 4 στικς κανέλας και ένα γυάλινο βαζάκι. Βάλε τα στικς κανέλας μέσα στο βαζάκι, ρίξε μέσα το ελαιόλαδο και βεβαιώσου πως αυτό έχει καλύψει πλήρως την κανέλα. Κλείσε καλά το βαζάκι και άφησε το στην άκρη για δύο εβδομάδες μέχρι να δεις να αλλάζει το χρώμα στα στικς κανέλας. Όταν γίνει αυτό, θα μπορείς πια να αρχίσεις να εφαρμόζεις λίγη ποσότητα από το λάδι στα χείλη σου κάνοντας απαλές κινήσεις. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα χείλη ενώ τα στικς κανέλας θα τα κάνουν πιο juicy και γεμάτα.

Lip Plumper με κανέλα και Βιταμίνη Ε

Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστείς μισό κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα και κάψουλες Βιταμίνης Ε. Σπάσε μια κάψουλα και ρίξε δύο σταγόνες από τη Βιταμίνη Ε στην ποσότητα κανέλας. Δημιούργησε μια πάστα (μπορείς να προσθέσεις μερικές ακόμα σταγόνες αν χρειαστεί) και κάνε μασάζ στα χείλη σου για δέκα λεπτά max. Το scrub κανέλας καθαρίζει τα χείλη και τους προσφέρει όγκο, ενώ η Βιταμίνη Ε διατηρεί τα χείλη πολύ καλά ενυδατωμένα και παράλληλα δρα αντιγηραντικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo @matildadjerf 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares