Skip to main content

DO IT YOURSELF

Δροσιστείτε με αυτό το Smoothie Ομορφιάς με βούτυρο κάσιους και κολλαγόνο

Αυτό το αναζωογονητικό Smoothie με βούτυρο κάσιους μπορεί να επαναφέρει το κολλαγόνο και να σας κρατήσει δροσερές



Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε ένα δροσερό και αναζωογονητικό smoothie και αυτή η συνταγή θα σας μεταφέρει κατευθείαν σε έναν παράδεισο της παραλίας (νοερά έστω).

Ως λάτρης του smoothie που εξαρτάται από αυτά τα παγωμένα ποτά για να ξεκινήσω τα πρωινά μου τις πιο ζεστές εποχές (τίποτα δεν ξεπερνά μια δροσιστική γουλιά μια ηλιόλουστη μέρα), έχω πειραματιστεί με πολλές συνταγές και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή είναι εξαιρετική.

Αυτό το μείγμα είναι το πάθος μου όποτε ζεσταίνει ο καιρός επικίνδυνα – είναι μια νόστιμη απόλαυση εμπνευσμένη από τροπικές περιοχές με επιπλέον οφέλη ομορφιάς.

Πώς να φτιάξετε ένα smoothie με τροπικό κολλαγόνο βουτύρου κάσιους

Δροσιστικό και χορταστικό, αυτό το smoothie θα σας κρατήσει δροσερές και χορτάτες όλο το πρωί. Τα μπλέντερ είναι έτοιμα...

Συστατικά

1 φλιτζάνι κατεψυγμένο μάνγκο

1 χούφτα baby σπανάκι

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο κάσιους

1 μεζούρα mbg σκόνη κολλαγόνο

1 φλιτζάνι γάλα βρώμης (ή μέχρι να καλύψει τα κατεψυγμένα φρούτα)

3 με 4 παγάκια

1 κουταλιά της σούπας σπόρους κάνναβης ή chia

Μια χούφτα νιφάδες καρύδας

Μέθοδος

Συνδυάστε το μάνγκο, το σπανάκι, το βούτυρο κάσιους, το κολλαγόνο, το γάλα βρώμης και τα παγάκια σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μη διστάσετε να προσθέσετε περισσότερα παγάκια εάν απολαμβάνετε μια πιο κρύα, πιο αφρώδη υφή. Πασπαλίζετε με σπόρους κάνναβης ή chia και νιφάδες καρύδας.

Πιείτε και απολαύστε!

Οφέλη ομορφιάς αυτού του smoothie κολλαγόνου

Ως κάποιος που φροντίζει επιμελώς το δέρμα της, ξέρω ότι αυτό που βάζω μέσα στο σώμα μου έχει εξίσου σημασία με τα τοπικά που καταπιάνω.

Έτσι, γεμίζω το μπλέντερ μου μέχρι το χείλος με υγιεινά συστατικά που αγαπούν το δέρμα: Από τα αντιοξειδωτικά και τις φυτικές ίνες στο σπανάκι μέχρι την πρωτεΐνη στο βούτυρο κάσιους μέχρι την πληθώρα βιοδραστικών ουσιών με επίκεντρο την ομορφιά με τη σκόνη κολλαγόνου.

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές μελέτες που έχουν δείξει ότι η λήψη πεπτιδίων κολλαγόνου υποστηρίζει τα επίπεδα ελαστικότητας και ενυδάτωσης του δέρματος και προάγει τη νεανική υφή.

Επιλέξτε μια υψηλής ποιότητας φόρμουλα που να περιέχει βιταμίνες C και E για ενισχυμένη παραγωγή κολλαγόνου και αντιοξειδωτική υποστήριξη, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση του δέρματος, βιοτίνη για την υποστήριξη γερών μαλλιών και νυχιών και κουρκουμίνη από εκχύλισμα κουρκουμά και σουλφοραφάνη από εκχύλισμα σπόρων μπρόκολου για την υποστήριξη της αποτοξίνωσης και την καταπολέμηση των οξειδωτικών στρες.

Να θυμάστε

Τα smoothies είναι ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος για να γεμίσετε θρεπτικά συστατικά. Αυτό το μείγμα εμπνευσμένο από το καλοκαίρι, διαθέτει ένα σωρό συστατικά που σας χορταίνουν και σας βοηθούν να λάμψετε.

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τη θάλασσα

Συμβουλές ηλιοπροστασίας και «δώρο» μια DIY after sun μάσκα

DO IT YOURSELF

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να φροντίσεις το δέρμα και τα μαλλιά σου μετά την παραλία

Βασικές κινήσεις για το απαραίτητο pampering μετά την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό

DO IT YOURSELF

Ροδόνερο για το πρόσωπο – τα πολύτιμα οφέλη του

7 αντιγηραντικές μάσκες προσώπου για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral