Skip to main content

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Cure - Friday I'm In Love

Γιατί είναι Παρασκευή...



Λίγα πράγματα είναι πιο κλισέ στην ιστορία του ίντερνετ και των social media κατ' επέκταση, από το ανεβάσει κανείς το Manic Monday των The Bangles ή των Blue Monday των New Order ημέρα Δευτέρα, το Wake Me Up When September Ends των Green Day μόλις μπει ο Σεπτέμβριος, το November Rain των Guns 'n Roses ένα βροχερό απόγευμα του Νοέμβρη και το Friday I'm In Love των Cure την Παρασκευή.

Μάλλον, όμως, υπάρχει λόγος που αυτό το κομμάτι, παρά τους λιγάκι ασύνδετους μεταξύ τους στίχους, κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες της ποπ/ροκ σκηνής των 90's. Ένα τραγούδι που δεν γίνεται να διαχωρίσεις με τίποτα με την έννοια της «Παρασκευής», όχι γιατί το λέει ο τίτλος του αλλά γιατί -εν τέλει- εμπερικλείει αυτό που συμβολίζει μέσα μας το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας: φως και πάρτι και γέλια, αλλά και μία υποψία ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. 

{videobox}wa2nLEhUcZ0{/videobox}

Διαβάστε επίσης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Rihanna ft. Drake - Work

Το πρώτο δείγμα από το "ANTI"...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Last Shadow Puppets - Bad Habbits

Οι Μαριονέτες επιστρέφουν!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Roy Orbinson - Only The Lonely

Mαθήματα ερμηνείας...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός