Skip to main content

BLOGS

Kαθαρισμός & Θεραπείες προσώπου

Η Τζωρτζίνα Καρέλλα, Master Beauty Expert, δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου για την Ομορφιά. Σήμερα μας λύνονται οι απορίες για τον καθαρισμό!



Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος! Για όλους τους τύπους της επιδερμίδας: κανονικές, ξηρές, λιπαρές, μικτές.  Πρέπει να γίνεται, οπωσδήποτε,  1-2 φορές τον χρόνο. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε ομοιόμορφη επιδερμίδα και καθαρούς ανοιχτούς πόρους.

Μια επιδερμίδα που γυαλίζει, έχει σπυράκια και  μαύρα στίγματα, είναι ακριβώς αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ μια γυναίκα. Αντίθετα, το φρέσκο, καθαρό προστατευμένο από την γήρανση δέρμα, είναι αυτό που ΛΑΤΡΕΥΕΙ κάθε γυναίκα.

 
Ιατρικός καθαρισμός
Βαθύς καθαρισμός του προσώπου που αφορά και επιδερμίδες με εφηβική ή όψιμη ακμή. Μια διαδικασία κατά την οποία αισθητικός ή δερματολόγος απομακρύνει τους ρύπους και το σμήγμα από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και σύγχρονων μηχανημάτων αισθητικής .
Στο Urbane Skin εμπλουτίζουμε την όλη διαδικασία με περισσότερες από μια μάσκες ή με καλμαντικούς ορούς που προσφέρουν ακόμη περισσότερο στην φυσιολογική επαναφορά του Ph του δέρματος.

Ακμή: Είναι μία κοινή φλεγμονώδης δερματοπάθεια, που αν και δεν αποτελεί αποκλειστικό γνώρισμα της εφηβείας, συνήθως εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα στις ηλικίες 12-18 ετών. Ένα στα δύο άτομα εφηβικής ηλικίας θα αντιμετωπίσουν κάποιας μορφής ακμή, από ήπια έως σοβαρή. Δεν αποκλείεται ωστόσο η εμφανισή της και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Καθαρισμός με ασφαλή Οξέα Φρούτων
Βαθύς καθαρισμός με οξέα φρούτων νέας γενιάς (AHA) και με  μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Απολεπίζει την επιδερμίδα σε βάθος, απαλύνει τις ρυτίδες, τις ουλές από ακμή, ρυθμίζει τη χροιά, τον χρωματικό τόνο και την όψη της  επιδερμίδας. Από την πρώτη συνεδρία το δέρμα γίνεται απαλό, σφριγηλό και ανανεωμένο.

Hydro Deep: Βαθιά ενυδάτωση και αντιμετώπιση ξηρότητας

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ξηρότητα της επιδερμίδας επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, το κλίμα, η διατροφή, αλλά και τα λάθος προϊόντα περιποίησης (κρέμες-καλλυντικά). Όλοι γνωρίζουμε πως η ανθρώπινη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματος και δομείται από πολλές στοιβάδες που επιτελούν συνολικά πολλές λειτουργίες. Σημαντικότερη όλων των στοιβάδων η εξωτερική, η κεράτινη όπως ονομάζεται, αποτελείται κυρίως από νεκρά κύτταρα που λειτουργούν ως φραγμός ενάντια στην αφυδάτωση των υπόλοιπων κατώτερων στοιβάδων. Σε αυτήν είναι αποθηκευμένη το 10-15% της συνολικής ποσότητας νερού της επιδερμίδας μας και σ’ αυτήν «στοχεύει» η hydro deep.


Θεραπείες
   
Αντιοξειδωτική θεραπεία λάμψης και ήπιας λεύκανσης με Βιταμίνη C ή Ρετινόλη ++

Πρόκειται για μια από τις θεραπείες αντιγήρανσης κατά την οποία: η μεν ρετινόλη με βιταμίνη Α (η απόλυτη βιταμίνη αντιγήρανσης) ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και παράλληλα αναστρέφει τα σημάδια της γήρανσης, η δε βιταμίνη C  τρέφει, τονώνει και παράλληλα προσδίδει λάμψη και ήπια λεύκανση στην επιδερμίδα.

Θρέψη και σύσφιξη με πολυπεπτίδια & πρωτεΐνες
Σ’ αυτή τη θεραπεία, που στόχος της είναι η  θρεψη, η σύσφιξη και, φυσικά, η  αντιγήρανση , οι αισθητικοί του Urbane Skin, «δρούν» με ένα συνδυασμό ορών κολλαγόνου, ελαστίνης, αμπουλών cell booster, marine DNA, και άλλων αντιγηραντικών ορών ανάλογα με την περίπτωση.

Μεσοθεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ και μικρομοριακή (βραβευμένη) μάσκα φιλμ
H θεραπεία αυτή δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά η τεχνική διείσδυσης προϊόντων και θρεπτικών συστατικών στις μεσαίες στιβάδες του δέρματος. Τα αποτελέσματα της είναι άμεσα  και στόχος της είναι η τροφοδότηση της επιδερμίδας με ένα δυνατό μικρομοριακό κοκτέιλ από βιταμίνες και αντιγηραντικά στοιχεία.
Για τη θεραπεία χρησιμοποιούμε συμπυκνωμένες μικρομοριακές  αμπούλες που προστατεύουν, τρέφουν και οξυγονώνουν την επιδερμίδα (σε ποσοστό ως 71%) και μικρομοριακή μάσκα φιλμ με πρωτεϊνη γάλακτος και τριαντάφυλλο.   

Γίνεται και μετά από ενέσιμη μεσοθεραπεία.
Η μεσοθεραπεία με σύριγγα (χωρίς βελόνα) προσφέρει συνολική αντιγήρανση, οξυγόνωση, ανάπλαση, σύσφιξη, ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη. Δρα σε κυτταρικό επίπεδο ενώ επιτυγχάνει λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Εξαιρετική για ώριμες ή ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Αρέσει ιδιαίτερα η αίσθηση «τραβήγματος» της μάσκας φιλμ.

Lifting χωρίς νυστέρι! Με ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά συστατικά στον κόσμο, το kingho biloba!
Τι είναι το kingho biloba; Θεραπεία με αμπούλες για άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Ένα fast lifting με το ευρέως γνωστό αντιγηραντικό συστατικό Kingho Biloba. Είναι από  ένα δέντρο της Αφρικής και έχει την ικανότητα να  βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος έως 70%.
Ιδανικό για θεραπείες αντιγήρανσης και σύσφιξης προσώπου σε συνδυασμο με τις μικρομοριακές κρεμομάσκες της Bio Jouvance Paris Linden, Strawberry και Cranberry και την Colastin Peel Off για ενισχυμένη σύσφιξη σε ώριμες επιδερμίδες
Κατάλληλη και για θεραπείες σύσφιξης στήθους σε συνδυασμό:  1. Με κρυοθεραπεία και την κρυομάσκα Cold Rubber Mask, 2. Με μικροβελόνες Roller 3. Με σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής


Μικροδερμοαπόξεση

Πρόκειται για απολέπιση με κεφαλή διαμαντιού. Στη θεραπεία αυτή αφαιρείται η κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας και η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη λαμπερή και φρέσκια σε μία μόνο συνεδρία.
Είναι τελείως ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου, στο λαιμό και το μπούστο.
Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους, όπως απολέπιση (peelings σε διάφορες συγκεντρώσεις ΑΗΑ) και μεσοθεραπεία.
Την αποφεύγουμε σε περιπτώσεις εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος, δερματικών βλαβών, εγκυμοσύνης και σακχαρώδους διαβήτη.

Τζωρτζίνα Καρέλλα
www.urbaneskin.com

gkar.jpg
Ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στην βιομηχανία της ομορφιάς  στο χώρο της διοίκησης  και στο χώρο της επικοινωνίας, με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθειά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην καινοτομία, στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων προϊόντων.
Με διεθνή εμπειρία και διεθνείς δραστηριότητες στο χώρο της ομορφιάς, της αισθητικής και της κοσμετολογίας.
Έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ομορφιάς και τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και έχει να επιδείξει μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων και του οράματος της.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός