Skip to main content

BLOGS

You ve got male: Δώρα daddy cool

Μπαμπάδες με... ρούμι





Ο μπαμπάς σου σού έμαθε να προσέχεις τον εαυτό σου κι ήρθε η ώρα να του θυμίσεις να μην αναβάλει και την δική του περιποίηση. Ένα σετ ξυρίσματος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, σίγουρα θα το εκτιμήσει πολύ. Βρες το εδώ.

Τι καλύτερο μπορεί να βρει ο μπαμπάς σου κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από μια κλασσική γραβάτα που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε πουκάμισο; Κι αν πάλι του αρέσουν οι πιο extreme τάσεις της μόδας, τότε επίλεξε να πειραματιστείς λίγο με τα σχέδια. Διάλεξε τη γραβάτα του εδώ.

Νομίζω δεν υπάρχει μπαμπάς που να μην εκτιμάει ως δώρο ένα ποιοτικό αθλητικό παπούτσι. Είτε για την δουλειά, το περπάτημα, το γυμναστήριο... είναι η κατάλληλη επιλογή για άνεση και ξεκούραση στην σύγχρονη καθημερινότητα. Θα το εκτιμήσει πολύ! Και εσύ... θα εκτιμήσεις την adidas για τις πολλές επιλογές της, την ποικιλία στις τιμές καθώς και τον σχεδιασμό των παπουτσιών ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.  Μεταξύ μας νομίζω πως ένα δώρο από μια ''νεανική'' εταιρεία θα ανανεώσει και θα αρέσει πολύ στους cool μπαμπάδες. Σε αυτούς που μένουν για πάντα νέοι... Αν ψάχνεις δώρο λοιπόν η Napapijri, έχει πάρα πολλές επιλογές, από μπουφάν, τζάκετς, πουλόβερ... Ρίξε μια ματιά εδώ και θα με θυμηθείς. 

Gift box με full καλλυντική περιποίηση προσώπου Ηouse Essentials Face Care Kit, House 99 με την υπογραφή του David Beckham για τον daddy cool που συναγωνίζεται το νεσεσέρ της Mamma Mia! Θα το βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. 

Aγαπάει πολύ το μπάσκετ; Με το gift box που περιέχει to shower gel και αποσμητικό STR8 Ahead με πρεσβευτή το Γιάννη Αντετοκούμπο, έβαλες τρίποντο στην καρδιά του. Θα το βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.

Στον αγαπημένο μπαμπά φέτος τα Χριστούγεννα, θα κάνεις δώρο ένα smart watch. Θα το φοράει συνέχεια, καθώς το ρολόι είναι αναπόσπαστο και χρήσιμο αξεσουάρ της καθημερινότητάς, με επιπλέον δυνατότητες χρήσης. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίπλοκο ώστε να μπορεί να το χειρίζεται εύκολα. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία με διαφορετικές δυνατότητες και τιμές.


Yπάρχουν και μερικοί μπαμπάδες που είναι πιο cool και funky και από τα παιδιά τους, ίσως και από τα εγγόνια τους… Γι´αυτούς τους μπαμπάδες που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ, υπάρχει το Pack Seven Days Socks, ένα τέλειο κουτί με 7 ζευγάρια κάλτσες, ένα για κάθε μέρα… Θα το βρεις σε όλα τα  καταστήματα που έχουν τα Happy Socks.

 

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!