Skip to main content

BLOGS

Can’t take my eyes off of you

Το top7 των πιο γοητευτικών ανδρών, για τα μάτια σου μόνο!



Μερικά από τα πιο όμορφα αγόρια που άφησαν και αφήνουν το στίγμα τους και κερδίζουν την προσοχή σου, με τη γοητεία, το ταλέντο και την προσωπικότητά τους!

George Clooney, 1997 και 2006

https://www.instagram.com/p/CDlCqN0HW0D/

«Η φήμη μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε αυτό το κομμάτι. Και αυτό δεν είναι το καλό κομμάτι αυτού που κάνω για να ζήσω. Το καλό είναι η δημιουργία ταινιών. Το δυσάρεστο μέρος είναι το κομμάτι της φήμης, εάν δεν είστε προσεκτικοί».

  

Pierce Brosnan, 2001

Η υποκριτική μου επιτρέπει να εξερευνήσω νέους κόσμους, να ανακαλύψω χαρακτήρες με τη διερεύνηση της ζωής τους, και τελικά να γίνω κάποιος άλλος εντελώς».

https://www.instagram.com/p/B2J3ITNABXx/

Ben Affleck, 2002

https://www.instagram.com/p/BQUqqaKgpTi/

«Απεχθάνομαι όλη αυτή τη βαβούρα γύρω από την έννοια σεξ-συμβόλου. Είναι τόσο δήθεν. Να βλέπεις διάφορους τύπους ιδρωμένους φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους να  μιλάνε για το πώς δεν θέλουν να είναι σύμβολο σεξ».

  

Jude Law, 2004

https://www.instagram.com/p/CC6YHiDpqdK/

«Ο στόχος μου ήταν πάντα να αναγνωρίζομαι ως καλός ηθοποιός, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν για αυτό, απλώς και μόνο επειδή η κοινωνία θέλει απλώς να ασχολείται  για την εμφάνισή σου. Αυτή είναι η μεγάλη ατέλεια της κοινωνίας».

 Matthew McConaughey, 2005

https://www.instagram.com/p/B_xgk7ugZHp/

«Όταν σας προσφέρουν κάτι, ανεξάρτητα από το πόσο αληθινό είναι, όπως όταν κάποιος λέει, "Sexiest Man Alive", ειλικρινά λέω, "Ευχαριστώ. Τιμή μου”. Για μένα, δεν ακυρώθηκε ποτέ τίποτα, δεν με έκανε ποτέ να αναρωτηθώ, "Αυτό με κάνει λιγότερο ταλαντούχο ως ηθοποιό;»

  

Matt Damon, 2007

https://www.instagram.com/p/BRyBalWhEmq/

«Δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτοί οι τύποι μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και το δωμάτιο αλλάζει. Μπορεί να έχω κι εγώ κάτι περισσότερο ... ίσως λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο».

  

Hugh Jackman, 2008

«Ο διαλογισμός έχει να κάνει με την επιδίωξη της ανυπαρξίας. Είναι σαν το απόλυτη ξεκούραση. Είναι καλύτερος κι από τον καλύτερο ύπνο που είχατε ποτέ. Είναι μια ηρεμία του νου. Ακονίζει τα πάντα, ειδικά την εκτίμησή σας για το περιβάλλον σας. Διατηρεί τη ζωή φρέσκια».

https://www.instagram.com/p/BTkbDG5jY3Y/

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός