Αν ο ιλουζιονισμός είχε πρόσωπο θα ήταν το προφίλ του Filipe SJ στο Instagram

Γυρίζει τα πράγματα ανάποδα κι άλλες φορές τα κάνει να μοιάζουν εξαιρετικά αστεία στα μάτια μας

Κατερίνα Ανδρομιδά

Αν είχε πρόσωπο ο ιλουζιονισμός μάλλον θα  έφερνε στον Filipe SJ όπως αυτοπροσδιορίζεται στο Instagram. Πρόκειται για ένα νέο αίμα στο Instagram, την εφαρμογή που όλοι αγαπάμε για πολλούς λόγους και κυρίως για τις φωτογραφίες που συναντά κανείς εκεί. Δεν έχει ιδέα από φωτογραφία όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bored Panda παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να φωτογραφίζει με τη μηχανή ή το κινητό του.

Ξεκίνησε δειλά δειλά ή μάλλον εντελώς αυθόρμητα να φωτογραφίζει την οικογένειά του σε ανύποπτο χρόνο για εκείνους, μετά πειραματίστηκε με τους φίλους του και στη συνέχεια με περαστικούς που δεν θα ξανα έβλεπε ποτέ ξανά. Αργότερα, αφορμές βρήκε στον ουρανό, σε διάφορα σημεία-ορόσημα της πόλης του. Ο Filipe επιδίδεται σε μία ιδιαίτερη μορφή τέχνης, αν θεωρείται έτσι. Τον ψευδαισθητισμό. Χρησιμοποιώντας το έμφυτο ταλέντο του να βλέπει τα πράγματα τόσο παράξενα μα αστεία αλλά και με σύμμαχό του διάφορες εφαρμογές, άλλες φορές γυρίζει τα πράγματα ανάποδα, κι άλλες τα κάνει να μοιάζουν εξαιρετικά αστεία στα μάτια μας. 

Το Instagram έχει δώσει βήμα σε πολλούς ανθρώπους να μοιραστούν μαζί μας κρυφά ταλέντα και μόνο να μας παρακινήσουν κι εμάς για το επόμενο βήμα καταφέρνουν. Ο Filipe κάνει τέχνη την οφθαλμαπάτη με έναν δικό του τρόπο και με βάση τη δική του ιδιαίτερη αισθητική. Γι' αυτό και αξίζει με σιγουριά και το δικό σου follow! Εκείνος θα αποκτήσει έναν ακόμη θαυμαστή (ήδη ο λογαριασμός του μετράει πολλούς followers) και εσύ λόγους να παραξανεύεσαι όποτε σκρολάρεις...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares