Skip to main content

BLOGS

Κατερίνα Σολδάτου: "Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει θέληση"

Μια γυναίκα που ζει στα άκρα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, χορεύοντας σε φαράγγι 800 μέτρων!


Ρόμυ Μελάνι

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι μια ξεχωριστή χορεύτρια: Δεν πατάει στη γη, χορεύει στο κενό! Κρεμασμένη από γέφυρες, από κατάρτια ιστιοπλοϊκών, από το φαράγγι του Βίκου σε ύψος 800 μέτρων.

Με επιδόσεις σε extreme sports  και βάση εκπαίδευσης στον κλασικό χορό, η Κατερίνα Σολδάτου εξομολογείται στο pod.gr την πορεία της. H οποία θα την οδηγήσει το καλοκαίρι να χορέψει στη Νέα Υόρκη για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας, συμβολίζοντας την Ελευθερία.
https://www.instagram.com/p/CK08jQjqvxj/

Η Κατερίνα Σολδάτου, μιλάει:

Για όσα είναι απαραίτητα στον εναέριο χορό, για το αίσθημα να χορεύεις στο κενό, για τους κινδύνους και γιατί το θεωρεί “την ψυχοθεραπεία της"
Για το project “Greece has soul”, που έχει στόχο να αναδείξει τη χώρα μας

Για την αμφιβολία μαζί με την πρόκληση, την ομορφιά μαζί με τον κίνδυνο, για όλα τα συναισθήματα που δημιουργούν τη μοναδική και μαγική αίσθηση του εναέριου χορού.
Για το πώς δημιουργείται μια χορογραφία που θα εκτελεστεί εναέρια και πώς πρέπει να χειριστείς τις δυσκολίες με τον καιρό και τις διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες
Για την κατάσταση που βρίσκεται το μυαλό και η αντίληψη όταν χορεύεις κρεμασμένη στα Μετέωρα ή στον Βίκο και ποιο αίσθημα κυριαρχεί όταν πατήσεις τα πόδια σου στη γη
Για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη από τον άντρα της και πόση έμπνευση και δύναμη της δίνει η παρουσία του κάθε φορά που είναι στον αέρα και χορεύει.

Άκου το επεισόδιο του podcast «Πέρα από τα όρια», εδώ:

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.