Skip to main content

BLOGS

Φωτογραφίες Πριν και Μετά που θα σε ψήσουν να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου

Ημιμόνιμες βαφές, ψαλίδια και extensions, γιατί υπάρχουν; Για να μας βγάλουν από το λάκκο της καραντίνας



Μετρήσαμε πλακάκια, τα είπαμε μέσω zoom με όλους μας τους φίλους, σχολιάσαμε μέχρι δακρύων σε ομαδικές συνομιλίες στο messenger τα διαγγέλματα, το ρίξαμε στη κηπουρική, κάναμε TikTok (κι ας το κοροϊδεύαμε) αλλά τίποτα από όλα αυτά δε νίκησε τη βαρεμάρα που μας κατατρώει στη καραντίνα.

Κι όσο η καραντίνα ''τραβάει'' τόσο η ανία μας γίνεται ανεξέλεγκτη και η όρεξή μας για πειραματισμούς με το φαγητό ακόμη μεγαλύτερη. Ίσως σου ξέφυγε όμως κάτι από τη λίστα ''όσα πρέπει να κάνεις στο δεύτερο lockdown για να μην πας από βαρεμάρα ''. Κι αυτό είναι η εντατική ενασχόλησή σου με τις τρίχες σου. Αν υπάρχει κάτι πάνω μας που μπορούμε να το αλλάζουμε όσο συχνά θέλουμε χωρίς να κινδυνεύουμε είναι σίγουρα τα μαλλιά μας.

Ναι, αυτά θα τα τραβήξουν όλα, όλες τις καταπιεσμένες μας επιθυμίες που έχουν μαζευτεί και είναι έτοιμες να εκραγούν μέτα από τόσο εγκλεισμό (αν ήδη δεν έχουν σκάσει). Αν πειραματιστήκαμε με τα μάτια της κουζίνας μας (τι πιο επικίνδυνο από αυτό;), γιατί να μην πειράξουμε τα μαλλιά μας; Ημιμόνιμες βαφές, ψαλίδια και extensions, γιατί υπάρχουν νομίζετε; Για να μας βγάλουν από το λάκκο της καραντίνας.

Δες το σαν challenge εσύ που τρέμεις να κόψεις τη ψαλίδα από το μαλλί σου που μοιάζει σε μάκρος με του Γαλιατσάτου από τους Nightstalker, εσύ που παλεύεις δύο καλοκαίρια να τα μακρύνεις αλλά βρίσκεσαι ακόμη στα μέτρα Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Είναι η ιδανική εποχή για να δοκιμάσουμε πράγματα πάνω μας αφού κι αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο και δεν μας πάει όσο νομίζαμε η αλλαγή, μπορούμε ελεύθερα να κλειστούμε στο σπίτι μέχρι να τα επαναφέρουμε. Πάρε μερικές ιδέες από φωτογραφίες ''πριν και μετά'' που βρήκαμε στα social media και μετά πάρε το ρίσκο. Κι αν έχει ολοσχερή αποτυχία, μην αγχώνεσαι. Καραντίνα είναι και δεν θα περάσει.

aac.jpg

aakf.jpg

aavncs.jpg

aaabns.jpg

aabnc.jpg

aabnf.jpg

aabgk.jpg

abren.jpg

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.