Ο James R. Jones λατρεύει τις γάτες όσο εσύ και αυτό το άλμπουμ θα σε κάνει να λιώσεις

Νιαουρίσματα, ύπνοι πάνω σε ντουλάπια τροφίμων και στιγμές ραστώνης από τη ζωή μιας γάτας

Κατερίνα Ανδρομιδά

 

O James R.Jones έχει δύο μεγάλα πάθη, τη φωτογραφία και τις γάτες και έχοντας συμπληρώσει το 72ο έτος της ηλικίας του δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να είχε τραβήξει περισσότερα πλάνα από τις στιγμές ραστώνης από τη ζωή μιας γάτας. Ο πρώτος του γάτος, ο Fuku-chan, στάθηκε η αφορμή για να αρχίσει μία σειρά φωτογραφιών με θέμα νιαουρίσματα, γλώσσες που γλείφουν τενεκεδάκια και τεντώματα πάνω σε πορτατίφ και ντουλάπια τροφίμων. Μα ποιες άλλες περνούν κάπως έτσι όλη τους τη ζωή και έχουν μάλιστα εφτά ευκαιρίες να αδράξουν για να ζήσουν τόσο ανέμελα;

Οι γάτες έχουν μία ξεχωριστή θέση στη ζωή όλων μας. Αρχικά, υπάρχουν παντού. Από τα πιο απομονωμένα σημεία μέχρι τις στάσεις των λεωφορείων να περιμένουν καρτερικά μήπως κάποιος δεν θελήσει να φάει ολόκληρο το σάντουιτς. Μπορεί να μην είναι τόσο συναισθηματικές όσο τα σκυλιά, όμως η παρέα τους είναι σημαντική και δεν λείπουν κάτω από τα τραπέζια σε νησία, ξεπροβάλλουν κάτω από τα αυτοκίνητα τα βράδια και μπλέκονται στα πόδια μας, ενώ θα τις πετύχεις σίγουρα αφηνιασμένες να παλεύουν μαζί με το υπόλοιπο γκέτο για το ποια θα αρπάξει την περισσότερη τροφή.

Ο James εξηγεί σε συνέντευξη που έδωσε στο Bored Panda πως πειραματίστηκε αρκετά στις λήψεις του με τους φωτισμούς ενώ χρησιμοποίησε και φίλτρα ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο στο άλμπουμ που κατέχει την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, αυτό για τις γάτες του.

aack.jpg

aax.jpg

aabck.jpg

aacht.jpg

aatk.jpg

aata.jpg

aafk.jpg

aagn.jpg

aaagn.jpg

aaman.jpg

aacha.jpg

aaaknca.jpg

aaac.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares