Πώς θα έμοιαζαν ο Bob Marley, ο John Lennon, η Amy Winehouse και άλλα αστέρια, αν ζούσαν σήμερα;

O Hidreley Diao πειραματίζεται με apps τεχνητής νοημοσύνης για να φέρει πίσω όσους έφυγαν νωρίς...

Κατερίνα Ανδρομιδά

Μας άφησαν νωρίς και αν ανατρέξουμε στα περισσότερα βιογραφικά ασύλληπτων ερμηνευτικών ταλέντων, μουσικών, σκηνοθετών, χορευτών και άλλων ανθρώπων του χώρου θα δούμε ότι έχουν μία ακόμη κοινή αναφορά εκτός από το σημαντικό τους έργο: απίστευτες χρονολογίες θανάτου. Ανατρέχοντας πολύ πίσω θα δούμε ότι ασθένειες όπως ο καρκίνος και άλλες αιτίες ανάμεσα στις οποίες η υπερβολική δόση ουσιών, αυτοκτονίες ή ατυχήματα αποτελούν τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους καλλιτέχνες που σημάδεψαν κυριολεκτικά γενιές και γενιές έφυγαν...νωρίς.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης όμως βρίσκεται κάπου πολύ μακριά από τον θάνατο αν σκεφτεί κανείς ότι μουσικές, στάσεις ζωής και άλλες επιρροές παραμένουν ολοζώντανες μετά από τόσες δεακετίες στον χρόνο. Κάτι που μαρτυρά ότι οι αναφορές δεν σβήνονται τόσο εύκολα. Είναι γνωστός στο Instagram ως Hidreley Diao και περνώντας λίγα λεπτά στο προφίλ του καταλαβαίνεις πως είναι ιδιαίτερα ασυμβίβαστος με την ιδέα του χρόνου. Εκτός αν θεωρείται συμφιλιωμένος με την ιδέα του θανάτου κάποιος που χρησιμοποιεί εφαρμογές τεχνικής νοημοσύνης για να πειραματιστεί με μορφές αξεπέραστες όπως η Amy Winehouse, ο John Lennon, η Marilyn Monroe και άλλοι για να δει πώς θα έμοιαζαν αν ζούσαν σήμερα.

«Αποφάσισα να πειραματιστώ με διάφορα Apps τεχνητής νοημοσύνης για να δω πώς θα έμοιαζαν διάφοροι καλλιτέχνες εάν ζούσαν μέχρι σήμερα. Σίγουρα η τεχνητή νοημοσύνη δεν αποδίδει τόσο πειστικά τις μορφές τους. Επομένως, ίσως σας φανεί κάπως creepy το τελικό αποτέλεσμα!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CNfR2VVrvE_/

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares