Skip to main content

BLOGS

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της



Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση πολύ μικρή κι έκτοτε συνεχίζει να έχει επιτυχίες ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός ή μαμά…  

Η Κίρστεν Κάρολαϊν Ντανστ (Kirsten Caroline Dunst) γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του  1982 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Ιστορίες της Νέας Υόρκης (1989) του Γούντι Άλεν. Στην ηλικία των 12, η Ντανστ έγινε ευρύτερα γνωστή με το ρόλο της ως Κλόντια στην ταινία Συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα (1994), μια ερμηνεία που της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Β' γυναικείου ρόλου. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην ταινία Μικρές Κυρίες.

H Ντανστ απέκτησε διεθνή φήμη όταν υποδύθηκε τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον στην τριλογία Spider-Man. Οι ταινίες της περιλαμβάνουν την αισθηματική κομεντί Έρωτας με την Πρώτη... Μπαλιά (2004), την κομεντί φαντασίας Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού (2004) και την δραματική κομεντί Elizabethtown (2005). Έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Μαρία Αντουανέτα (2006) της Σοφία Κόπολα και εμφανίστηκε στην κωμωδία Πως να Χάσεις τους Φίλους σου (2008). Το 2011, κέρδισε το βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ των Καννών για την ερμηνεία της ως Τζαστίν, στην ταινία Melancholia.

Τον Ιανουάριο του 2017 η Κίρστεν Ντανστ και ο 29χρονος Jesse Plemons αρραβωνιάστηκαν σε μια κρυφή τελετή μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Η Ντανστ, μέχρι το 2015, ήταν για 4 χρόνια σε σχέση με τον ηθοποιό Γκάρετ Χεντλαντ ενώ ακόμα πιο πριν έβγαινε με τον Τζεικ Γκίλενχαλ. Το 2014 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι θεωρεί πως τα 33 θα ήταν η ιδανική ηλικία για να γίνει μητέρα. Tο πέτυχε στα 35 ενώ τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. 

https://www.instagram.com/p/CNDdIbxJaVI/

Σήμερα τιμώντας τα γενέθλιά της θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

«Είμαι πολύ ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι επίσης αθώα με πολλούς τρόπους».

 https://www.instagram.com/p/Cbz8QeBLkc3/

«Ποτέ δεν μπορείτε να ελέγξετε με ποιον θα ερωτευτείτε, ακόμα και όταν βρίσκεστε στον πιο θλιβερό και μπερδεμένο χρόνο της ζωής σας. Δεν ερωτεύεστε τους ανθρώπους γιατί είναι διασκεδαστικοί. Απλώς συμβαίνει».

 

«Απλώς δεν θέλω να είμαι το κορίτσι που βρίσκεται σε κίνδυνο. Θα ουρλιάξω στο μπαλκόνι, αλλά πρέπει να με αφήσεις να έχω και μια μικρή δράση εδώ».

«Ξέρετε αυτό το συναίσθημα όταν ξυπνάτε το πρωί και είστε ενθουσιασμένοι για την ημέρα; Αυτός είναι ένας από τους κύριους στόχους μου στη ζωή».

 

«Γιατί να κλαίω για ένα αγόρι; Δεν θα σπαταλούσα ποτέ τα δάκρυά μου για ένα αγόρι. Γιατί να σπαταλάς τα δάκρυά σου για κάποιον που σε κάνει να κλαις;»

 

«Όσο περισσότερο βλέπω και γνωρίζω για τη ζωή, τόσο περισσότερες ιδέες έχω και τόσο περισσότερο θέλω να κάνω τέχνη».

«Νομίζω ότι βλέπετε στα μάτια των ανθρώπων τι έχουν περάσει. Οτιδήποτε στη ζωή τους εμφανίζεται στα μάτια τους».

 

«Πάντα ήμουν κάποια που είναι πολύ σκληρή για τον εαυτό της. Αλλά έχω μαλακώσει πολύ».

 

«Όταν περνάς όλη σου τη ζωή ως παιδί-ηθοποιός, που σου λένε πού να πας και πού να στέκεσαι, παίζεις συνεχώς για τους ανθρώπους. Αναπαράγεις σίγουρα το είδος του ατόμου που εξαρτάται από την έγκριση των άλλων».

«Νομίζω ότι κάθε γυναίκα περνάει μια σχέση όπου είναι με έναν άντρα που πραγματικά δεν είναι σωστός γι΄ αυτήν. Κι απλώς χάνεσαι σε αυτό».

 

«Πιστεύω πραγματικά ότι το κλειδί για μια ταινία είναι η χημεία των ανθρώπων».

 

«Όταν νιώθεις καλά είναι όταν δεν φοβάσαι να νιώσεις το χειρότερο».

 https://www.instagram.com/p/CZxXTtepX0a/

«Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.