Skip to main content

FASHION RADAR

Εν αναμονή της 4ης σεζόν του Emily in Paris θυμόμαστε τις best fashion moments

Η Lily Collins έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη νέα σεζόν



 Η χριστουγεννιάτικη παρουσίαση της Emily in Paris για την τρίτη σεζόν του 2022 μοιάζει σαν έγινε μια ζωή πριν και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Παρίσι με την Emily και τη συμμορία της για μια τέταρτη δόση του smash show του Netflix.

Αλλά λάβετε υπόψη αυτό: προφανώς η Emily θα φύγει από το Παρίσι κατά την τέταρτη σεζόν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης TUDUM του Netflix, η Lily Collins στάθηκε στο τι μπορούμε να περιμένουμε για τη νέα σεζόν και προφανώς ένα ταξίδι στη Ρώμη είναι στη λίστα.

«Ενώ η καρδιά της Emily θα παραμένει πάντα πιστή στο Παρίσι, η ζωή της παίρνει κάποιες απροσδόκητες ανατροπές αυτή τη σεζόν», είπε. «Μην εκπλαγείτε να την βρείτε σε ρωμαϊκές διακοπές».

Η Lily ήθελε επίσης να μας πειράξει με όλες τις ερωτήσεις που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ να απαντήσουμε στην τέταρτη σεζόν: «Είναι ασφαλές να πούμε ότι τελειώσαμε με μια δραματική νότα την περασμένη σεζόν και έκπληξη, δεν τελειώνει εκεί», είπε.

«Είναι ακόμα ραγισμένος ο Άλφι; Θα πάρει ο Γκάμπριελ το αστέρι Michelin του; Θα πάνε η Mindy και το συγκρότημα τους στη Eurovision; Και τι γίνεται με την Καμίλ;

Και ας μην ξεχνάμε την απόλυτη ερώτηση: «Θα σμίξουν επιτέλους η Έμιλυ και ο Γκάμπριελ;»

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μία εγγύηση για την τέταρτη σεζόν: Ό,τι κι αν κάνει η Emily Cooper, θα το κάνει με στυλ.

Τα καλά νέα είναι ότι τώρα που η απεργία SAG-AFTRA ολοκληρώθηκε επίσημα, το Netflix έχει ήδη σχέδια να ξεκινήσει και να λειτουργήσει η παραγωγή. Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024 με πέντε μήνες στο Παρίσι και την Ιταλία. Μεγαλείο!

Να όλα όσα γνωρίζουμε για την τέταρτη σεζόν της Emily στο Παρίσι.

Το Emily In Paris έχει ανανεωθεί ακόμα;

Τον Ιανουάριο του 2022, μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς, η Emily στο Παρίσι ανανεώθηκε για την τρίτη και την τέταρτη σεζόν ταυτόχρονα.

Αν και οι εκπομπές του Netflix –ακόμα και εκείνες που έχουν σχετικά καλή αποδοχή– είναι γνωστό ότι ακυρώνονται απότομα μετά από μόλις μία ή δύο σεζόν, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τέταρτη σεζόν είναι εγγυημένη ότι θα έρθει.

Πότε είναι η ημερομηνία πρεμιέρας;

Ξέρουμε, σύμφωνα με το Variety, ότι η τρίτη και τέταρτη σεζόν της Emily στο Παρίσι ήταν προγραμματισμένη να γυριστούν μαζί, αλλά η ημερομηνία πρεμιέρας για την τέταρτη σεζόν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, οπότε το μόνο που έχουμε να συνεχίσουμε αυτή τη στιγμή είναι μερικές εικασίες.

Η δεύτερη και η τρίτη σεζόν του Emily In Paris έκαναν και οι δύο πρεμιέρα στα τέλη Δεκεμβρίου ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε, θα λέγαμε να προσέχουμε μια ημερομηνία πρεμιέρας στα τέλη Δεκεμβρίου 2024.

Ποιο είναι στο καστ της τέταρτης σεζόν;

Φαίνεται ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Lily Collins θα επιστρέψει ως Emily και δεν έχουν ανακοινωθεί αλλαγές σε κανένα από το υπόλοιπο κανονικό καστ. (Ας ελπίσουμε ότι η τέταρτη σεζόν θα περιλαμβάνει επίσης τουλάχιστον μία εμφάνιση από την Kate Walsh ως πρώην Αμερικανό αφεντικό της Emily.)

Το πιο σημαντικό, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τυχόν νέους χαρακτήρες που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Άλλο ερωτικό ενδιαφέρον ίσως; Όταν κάποιος βρίσκεται στο Παρίσι, δεν μπορεί ποτέ να παίζει μόνο σε ένα ταμπλό.

Υπάρχει τρέιλερ;

Όχι ακόμα, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο του teaser του Netflix, με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Lily Collins. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση