Skip to main content

BLOGS

Η Βιετναμέζα καλλιτέχνιδα Ngoc μετατρέπει ουλές και σημάδια σε έργα τέχνης

Βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να ξανανιώσουν άνετα στο σώμα τους



Όπως διαβάσαμε πρόσφατα σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο-παρουσίαση της δουλειάς της στο My modern met η Ngoc προσπαθεί μέσω της τέχνης των τατουάζ να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν καλά με τα διάφορα σημάδια που κουβαλάει το σώμα τους.

Η Βιετναμέζα καλλιτέχνιδα Ngoc είναι γνωστή για την κάλυψη ουλών, εγκαυμάτων και άλλων κηλίδων με τατουάζ. Όλα τα σώματα είναι όμορφα, αλλά οι άνθρωποι που ζουν με ορατές ουλές συχνά αγωνίζονται να νιώσουν αυτοπεποίθηση. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν εγκαύματα, ουλές και άλλα κηλίδες στο δέρμα τους, μία Βιετναμέζα καλλιτέχνης τατουάζ, γνωστή ως Ngoc Like Tattoo, κρύβει ανεπιθύμητα σημάδια με την τέχνη του σώματος. Τα τατουάζ κάλυψης της ταλαντούχας καλλιτέχνη όχι μόνο φαίνονται όμορφα, αλλά βοηθούν τους πελάτες της να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

ngoca

ngocb

 Η Ngoc είπε πρόσφατα στους Βιετναμέζους δημοσιογράφους: «Κάθε γυναίκα είναι όμορφη, δεν θέλω καμία γυναίκα να παλεύει με τα σημάδια της». Μελώνει με πολύχρωμα λουλουδάτα σχέδια και μοτίβα εμπνευσμένα από ζώα σε μεγάλα σημάδια που προκαλούνται από καισαρική τομή, πληγές ή επεμβάσεις. Κάθε σχέδιο επιλέγεται για να ταιριάζει απόλυτα και να συνδυάζεται στο δέρμα των πελατών της, έτσι ώστε να μην μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν ουλές από κάτω.

ngocc

 

 Το έργο της Ngoc είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αφού τα τατουάζ έχουν από καιρό επικριθεί στο Βιετνάμ.

ngocg

«Ελπίζω ότι οι ιστορίες μας μπορούν να δώσουν στους ανθρώπους μια νέα προοπτική για την τέχνη του τατουάζ, για το ότι δεν είναι μόνο επιφανειακή αλλά και πνευματική θεραπευτική δύναμη», γράφει η Ngoc στο Facebook. «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που μπορώ να βοηθήσω να μειωθεί το στίγμα του τατουάζ στο Βιετνάμ, καθώς και να εμπνεύσω τόσους πολλούς ανθρώπους που αγωνίζονται με τα σημάδια τους να ενταθούν, να αναλάβουν τον έλεγχο, να κλείσουν τις πληγές τους με ένα σημαντικό έργο τέχνης και να ζήσουν ευτυχισμένοι και εκπληρώνοντας τη ζωή που όλοι αξίζουμε να έχουμε».

ngoce

Δείτε περισσότερα για το έργο της  https://www.youtube.com/channel/UCItDr6M3jNjla5vFK_2V61Q?app=desktop

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

BLOGS

Τι έρχεται στο Netflix τον Μάιο και η επιστροφή του «Maestro»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix στις 16 Μαΐου, μαζί με άλλες πρωτότυπες σειρές και ταινίες. 

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!