Skip to main content

BLOGS

«Νομίζω ότι συναντάμε διαφορετικές αδερφές ψυχές σε όλη μας τη ζωή» Κim Kardashian

Η Κim Kardashian γίνεται 41 και συνεχίζει να δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική



Η Κίμπερλι Νοέλ Χεγινέ Καρντάσιαν (Kimberlly Noel Heghine Kardashian, 21 Οκτωβρίου 1980), ευρέως γνωστή ως Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, είναι Αμερικανίδα - αρμενικής καταγωγής, τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας, παραγωγός μοντέλο. Έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα. Έκτοτε έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η συνολική της περιουσία έφτασε περίπου τα 325.000.000 δολάρια το 2018. Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες. Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Ο πατέρας της καταγόταν από την Αρμενία. Η Κιμ εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την αρμένικη καταγωγή της, καθώς έχει βαπτιστεί και στην Αρμένικη Αποστολική Εκκλησία του Ετσμιαντζίν ως Χεγίν.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στιλίστρια της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρίας η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar.

Το 2008, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, με την ταινία «Disaster Disaster» στην οποία είχε το ρόλο της Λίζα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στον 7ο κύκλο του προγράμματος «Dancing With The Stars» έχοντας ως παρτενέρ τον Μαρκ Μπάλλας. Τον Ιανουάριο του 2009, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «How I Met Your Mother» και λίγους μήνες αργότερα, έπαιξε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Beyond The Break» ως Ελ.

Συμμετείχε ακόμα ως προσκεκλημένη παρουσιάστρια του «WrestleMania XXIV» και προσκεκλημμένη κριτής στο «American's Next Top Model». Τον Νοέμβριο του 2009, κυκλοφόρησε το άρωμα «Kim Kardashian» και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «CBS's CSI: NY».

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram. Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια «Μου αρέσει». Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και αρκετά προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών, Kim Kardashian: Hollywood το οποίο προσέθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια , καθώς και πληθώρα ρούχων κι άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λάνσαρε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά , προσθέτοντας στις καταθέσεις της ακόμη 12.100.000 δολάρια. Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ, Kanye West, με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014, έχοντας αποκτήσει και τέσσερα παιδιά μαζί.

https://www.instagram.com/p/CVQd0YdJO7b/

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως. Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε «φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού». Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του «διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη». Το 2015, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2015 και έπειτα, τα εισοδήματα της γνωστής περσόνας ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 50 εκατομμύρια δολάρια, χαρίζοντας της ξανά υψηλές θέσεις στη λίστα μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CVRRO3EBvva/

Σήμερα με αφορμή τα γενέθλιά της θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

«Νομίζω ότι κάθε φωτογράφηση έχει διαφορετική προσωπικότητα».

 

«Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να είναι ευτυχισμένη με αυτό που είσαι, και νιώθω σαν να είμαστε τόσο ευλογημένοι να έχουμε το σύστημα υποστήριξης και την καλύτερη οικογένεια να υποστηρίξει πραγματικά ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από το τι περνάμε».

 

«Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι υποτιμούν και στη συνέχεια εκπλήσσονται ευχάριστα».

 

«Ποτέ δεν ξέρετε τι φέρνει το μέλλον ή πού θα με πάει η ζωή μου».

 

Αν δεν αισθάνομαι σίγουρη για το σώμα μου, δεν πρόκειται να καθίσω στο σπίτι και να νιώθω λυπημένη για τον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι γι' αυτό. Είναι όλα σχετικά με τη λήψη δράσης και να μην είσαι τεμπέλης. Πρέπει να σηκωθείτε, να παρακινήσετε τον εαυτό σας και απλά να το κάνετε».

 https://www.instagram.com/p/CVIhtolljxw/

«Ίσως το παραμύθι μου να έχει διαφορετικό τέλος από ό,τι ονειρευόμουν. Αλλά αυτό είναι εντάξει».

 

«Κάνω λάθη, αλλά δεν έχω καμία λύπη. Είμαι το είδος του ατόμου που αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό και ασχολείται με αυτό. Μαθαίνω από όλα όσα κάνω. Δουλεύω πολύ σκληρά, έχω τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Να με γνωρίσετε και να δείτε ποια είμαι».

 

«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την πίεση που νιώθω για να φαίνομαι τέλεια».

 

«Πρέπει να είμαι σε μια σχέση για να νιώσω οικειότητα. Δεν είμαι το κορίτσι του one night-stand. Παρά τις φήμες».

 https://www.instagram.com/p/CU8Tv3xB09V/

«Νομίζω ότι θα είμαι πάντα μια αθεράπευτα ρομαντική».

 

«Είμαι απλώς υποστηρικτής όλων - αν και πιστεύω ότι οι ευκαιρίες πρέπει να είναι ίσες, οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές συνθήκες στη ζωή τους που τους δίδαξαν ποιοι είναι. Ακόμα κι αν δεν συμφωνώ μαζί τους, δεν τους κρίνω. Δεν είμαι καθόλου επικριτικός άνθρωπος».

 

«Δεν προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν άλλο. Δεν λέω: «Κάνε ό,τι κάνω». Νομίζω ότι είναι λίγο επιτηδευμένο να πούμε ότι είμαι πρότυπο. Ποτέ δεν θα το έλεγα, και δεν βλέπω τον εαυτό μου έτσι».

 

«Νιώθω τεμπέλα όταν δεν δουλεύω. Έμαθα όλη την επιχειρηματικό μου δαιμόνιο από τον μπαμπά μου. Πάντα πίστευε σε μένα, και νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που μου είπε πριν φύγει ήταν, “Ξέρω ότι θα είσαι εντάξει. Δεν ανησυχώ για σένα”».

 

«Νομίζω ότι συναντάμε διαφορετικές αδερφές ψυχές σε όλη μας τη ζωή».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου