Skip to main content

BLOGS

Ο Miguel Cano στο TEDx Larissa: Τα όνειρά μας ως προκλήσεις

Ο σκηνοθέτης του μουσικού ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution, σε μια ομιλία του στο TEDx Larissa, μιλά για το πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε κινητήριο δύναμη 



Ο σκηνοθέτης του μουσικού ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution, αλλά και φωτογράφος, δημοσιογράφος και ακτιβιστής, σε μια ομιλία του στο TEDx Larissa, μιλά για το πως μπορούμε να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε κινητήριο δύναμη για κάθε πτυχή της ζωής μας

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021, ο σκηνοθέτης του μουσικού ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution, Miguel Cano, αλλά και φωτογράφος, δημοσιογράφος και ακτιβιστής, έδωσε μια ξεχωριστή ομιλία στο TEDx Larissa. Εκεί μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες από το μέχρι τώρα επαγγελματικό του ταξίδι, αλλά και για το πως μπορούμε να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε κινητήριο δύναμη για κάθε πτυχή της ζωής μας.

Γεννημένος το 1987, ο ίδιος διαθέτει το προσωπικό του στούντιο παραγωγής, το Mr. Challenge Films, ενώ έχει υπάρξει παραγωγός 8 ντοκιμαντέρ και 5 από τις ταινίες του έχουν βραβευθεί σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει και σκηνοθετήσει σε Meditation Retreat καλλιτεχνών στην Ταϋλάνδη, αλλά και ταξιδέψει για τους ίδιους σκοπούς σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο.

session_d-137

Ο Miguel Cano έχει συνεργαστεί με πληθώρα από ΜΚΟ για ακτιβιστικό έργο, ενώ η δουλειά του έχει δημοσιευθεί τόσο στο Diplomat, όσο και στο προσωπικό του author site στην Huffington Post. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως video-journalist στην Deutsche Welle, συνεχίζοντας παράλληλα το μεγάλο του πάθος, το γράψιμο. Ο ίδιος δημοσιεύει τακτικά άρθρα του στα Ισπανικά και τα Αγγλικά και συνεργάζεται με διάφορα media ως blogger.

Λάτρης της ποίησης, της φιλοσοφίας και των ταξιδιωτικών journals, ο Miguel αναζητά διαρκώς τρόπους να εμπνέει τους ανθρώπους γύρω του ώστε να είναι ευτυχισμένοι και εργάζεται με γνώμονα μια κοινωνία ισότητας και αρμονίας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Δείτε εδώ την ομιλία του:

https://youtu.be/58l1ZpOJocs

Το trailer του ντοκιμαντέρ του ίδιου που προβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στα πλαίσια του Backstage Festival του Avopolis:

https://youtu.be/E466KeN3wIE

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου