Skip to main content

BLOGS

Ο Steven Soderbergh επιστρέφει με πρωταγωνίστρια τη Zoë Kravitz

Το πολυαναμενόμενο tech thriller, KIMI, δια χειρός του βραβευμένου σκηνοθέτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει από το HBO Max τον επόμενο μήνα



Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του Steven Soderbergh με πρωταγωνίστρια τη Zoë Kravitz είναι γεγονός και εμείς έχουμε το πρώτο trailer! Το πολυαναμενόμενο tech thriller, KIMI, δια χειρός του βραβευμένου σκηνοθέτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει από το HBO Max τον επόμενο μήνα και όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές του δεν μπορούν να περιμένουν!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η εξίσου αγαπημένη Zoë Kravitz, η οποία υποδύεται μια αγοραφοβική tech worker στο Seattle, η οποία ανακαλύπτει στοιχεία ενός βίαιου εγκλήματος όσο ελέγχει ένα data stream στη δουλειά της. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα όταν εκείνη θα προσπαθήσει να αναφέρει το περιστατικό στην εταιρία όπου εργάζεται, μόνο και μόνο για να συναντήσει ύποπτη αντίσταση σε αυτό.

Στο KIMI πρωταγωνιστούν στο πλάι της Kravitz οι Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens, Charles Halford και Rita Wilson.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου στο αμερικανικό HBO Max, ενώ η ευρωπαϊκή της πρεμιέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο David Koepp, ο οποίος βρίσκεται και στον ρόλο του παραγωγού μαζί με τον Michael Polaire.

Η προηγούμενη ταινία του Soderbergh, No Sudden Move, κυκλοφόρησε επίσης μέσα από το HBO Max την προηγούμενη χρονιά. Στο crime thriller εποχής πρωταγωνιστούν οι Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Brendan Fraser, Kieran Culkin και Ray Liotta.

Σε άλλα νέα, ο Soderbergh φημολογείται ότι δουλεύει αυτήν την περίοδο πάνω σε μια νέα Ocean’s ταινία.

Δείτε εδώ το trailer του KIMI:

https://youtu.be/67S8ru4K4x4

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

BLOGS

Χρόνια πολλά και γλυκά στον μάγο των γλυκών pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Ευχές από νωρίς το πρωί δέχεται στο Sentinelle στο pastry corner, στον νέο του χώρο στου Παπάγου

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή