Skip to main content

BLOGS

Το Netflix επιβεβαιώνει τη δεύτερη σεζόν του Squid Game και προετοιμάζει το κοινό για την απαρχή ενός νέου «σύμπαντος» γύρω από τη σειρά

Ο co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, ανακοινώνει την επιστροφή του Squid Game, και το κοινό δεν μπορεί να περιμένει για το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς K-drama 



Την επιστροφή του Squid Game για τη δεύτερη σεζόν του ανακοίνωσε και επίσημα ο co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, και το κοινό δεν μπορεί να περιμένει για το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς K-drama.

Η είδηση έγινε γνωστή από το Variety, το οποίο μετέδωσε ότι σύμφωνα με τον Sarandos, η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της παραγωγής της.

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως είδηση είναι ότι η συνέχεια αυτή της επιτυχημένης σειράς αναμένεται να αποτελέσει ταυτόχρονα και την απαρχή ενός νέου «σύμπαντος» γύρω από αυτήν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοούν οι υπεύθυνοι του Netflix μέσα από αυτή τη δήλωση.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk είχε επιβεβαιώσει πρώτος ότι επιθυμούσε να γυρίσει τη συνέχειά του πίσω στον Νοέμβριο, αφήνοντας μια σειρά από υπονοούμενα ως προς το που θα έβρισκε η δεύτερη σεζόν τους ήρωες της σειράς. Η δήλωση ωστόσο του Sarandos αποτελεί και την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της πλατφόρμας streaming ότι πράγματι θα προχωρήσει το project.

Το Squid Game έγραψε ιστορία ως η πρώτη κορεάτικη σειρά που απέσπασε υποψηφιότητες για τα Βραβεία του Σωματείου των Ηθοποιών (SAG Awards). Η σειρά βρίσκεται υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ ο πρωταγωνιστής της, Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), διεκδικεί το βραβείο Outstanding Performance By A Male Actor.

Ο ηθοποιός O Yeong-su, που υποδύθηκε τον Player 001 στην επιτυχημένη σειρά, έγραψε επίσης ιστορία, όταν και κέρδισε τον προηγούμενο μήνα Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του, με τον ίδιο να γίνεται ο πρώτος Κορεάτης ηθοποιός με αντίστοιχο βραβείο.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα απολαύσουμε τη συνέχεια του Squid Game στις οθόνες μας, το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι η σειρά αναμένεται να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και να μυήσει περισσότερο κόσμο στα κορεατικής προέλευσης κινηματογραφικά έργα και σειρές.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Oscars 2024: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Emma Stone στον Γιώργο Λάνθιμο μετά τη βράβευσή της

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Poor Things

BLOGS

«Αν χάνεις την ψυχή σου και το ξέρεις, τότε έχεις ακόμα λίγη ψυχή να χάσεις» Charles Bukowski

Ο μεγάλος συγγραφέας και ποιητής Charles Bukowski πέθανε από λευχαιμία στις 9 Μαρτίου 1994

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;